Opl (Rozumní): Zneuctili státní svátek a odkaz 17. listopadu 1939

19.11.2018 15:18

Miloši odstup, nebo zemři. Táhni z Hradu. A mnoho dalších transparentů. A do toho exministr kultury mluví na Národní o pravdě a lásce. Tak si někteří představují boj za svobodu a demokracii...

Opl (Rozumní): Zneuctili státní svátek a odkaz 17. listopadu 1939
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Popravení studenti z listopadu roku 1939 se obrací v hrobě když vidí, jak strašlivě byl jejich odkaz zneužit.

Rozumím tomu, že mnoho lidí nemá Babiše ani Okamuru rádo, ale oni na pietním místě vyjádřili svoji úctu položením květin. Pakliže kdokoliv tyto květiny záhy vyhodí, jde o projev naprosté neúcty ke všem lidským hodnotám, i o pošpinění tohoto pietního místa. A to bylo teprve ráno.

V odpadcích skončila i kytice od prezidenta republiky. Věc naprosto nemyslitelná a gesto hodné primitivů z "banánových republik". Úcta k nejvyšší ústavní autoritě nulová. A ta kytice patřila přeci památce studentů z roku 1939.

A pak už "oslavy" boje za svobodu a demokracii vypukly naplno napříč celou naší republikou.

Ti, kteří sami sebe pasovali na intelektuální elitu národa a "bijce" za svobodu, demokracii, pravdu a lásku (byť mnozí z nich ještě ani v roce 1989 nebyli na světě), se pak předháněli v naprosto nechutných a neuvěřitelných sprosťárnách na nejvyšší ústavní činitele naší republiky. Nikoliv věcné argumenty projevující jejich nevoli, ale nekonečná sprška vulgarit.

Největší hrdinové vyrobily a hrdě nesly transparenty s nápisy: "Miloši odstup, nebo zemři", "Táhni z Hradu" a mnoho dalších, stejně prostoupených duchem jejich intelektové nadřazenosti.

A do toho na Národní promluvil exministr kultury Herman o pravdě a lásce. Asi jí i našel. Jemu nikdo sprostě nenadával, ani jinak nespílal.

Vítejte v České republice v roce 2018 !

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…