Paggio: V Soukromnících cítím veliký potenciál a proto je chci podpořit

18.09.2013 19:17

Prohlášení V. Paggia (LIDEM) k podpoře SsČR ve volbách.

Paggio: V Soukromnících cítím veliký potenciál a proto je chci podpořit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Viktor Paggio

Člen LIDEM a bývalý poslanec Viktor Paggio se rozhodl svou kandidaturou podpořit Stranu soukromníků České republiky v nadcházejících sněmovních volbách. "V Soukromnících cítím veliký potenciál a proto je chci podpořit ze symbolického posledního místa pražské kandidátky. Navazuji tak na naši dlouhodobou spolupráci. Společně se Stranou soukromníků jsem pracoval na programu LIDEM pro podnikatele. Mají 'v zásobníku' desítky kroků, které by českým živnostníkům a podnikatelům ulehčily život, od lepšího čerpání evropských peněz pro malé a střední firmy až po odvod DPH až po proplacení faktury.

Jejich dlouhý seznam požadavků je smutným dokladem toho, že velkým stranám o živnostníky nešlo a nejde. Velké strany u nás plní hlavně přání velkého byznysu." komentuje svou kandidaturu Paggio. A místopředseda Strany soukromníků České republiky Aleš Hemer k tomu dodává " Snažili jsme se vytvořit středo-pravicový volební blok, který by zastavil nájezd levicových sil na naši zemi. Bohužel jsme zjistili, že velké strany jako ODS či TOP 09 mají jiné zájmy než sjednotit a zachránit českou pravici. Svým přístupem tyto strany navíc ukázaly to, co již dávno všichni víme -   živnostník, malý a střední podnikatel není v reálu jejich cílovou  skupinou.Před volbami o nich sice hezky mluví, slibují, ale po volbách pro ně nic  neudělají. Resp. udělají - navýší jim daně, odvody a celou řadu z nich tímto pošlou na Úřad práce. Např. názory pana Kalouska na malé soukromníky známe již všichni. Je až s podivem, jak se v mnohém blíží k názorům ČSSD či SPOZ. Z tohoto důvodu jde Strana soukromníků ČR do voleb samostatně, s podporou a účastí cechů, společenstev, sdružení, komor,Konzervativní strany, členů SNK-ED, členů LIDEM-liberální demokraté a členů otevřených iniciativ. Jsme jediným politickým subjektem, který zde již několik let hájí zájmy  malých a středních podnikatelů, jejich rodin a jejich zaměstnanců. Dokázali jsme již mnohé - zabránili jsme např. tomu, aby se soukromníkům navýšily odvody na sociální a zdravotní pojištění, uhájili jsme daňové paušály atd. Naše spolupráce s Viktorem Paggio byla pro malé a střední podnikatele velmi přínosná, jsem proto rád, že svojí účastí podpoří pražskou kandidátku Strany soukromníků České republiky ".

Na pražské kandidátce Strany soukromníků se na čtvrtém místě objeví i předsedkyně LIDEM Dagmar Navrátilová.

Sněmovní volby se budou konat 25. a 26. října 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Strana soukromníků ČR

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…