Paroubek: Kozlové zahradníkem aneb Babišovo Čapí Hnízdo

15.07.2016 15:33

Podle informací, které prosákly na veřejnost, se projednávání případu Čapího hnízda A. Babiše, respektive části případu, ve které jde o to, zda při převodu Čapího hnízda nedošlo k porušení zákona proti praní špinavých peněz, ujali Babišovi podřízení z Finančního úřadu v Pelhřimově.

Paroubek: Kozlové zahradníkem aneb Babišovo Čapí Hnízdo
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

To je ten nejhorší scénář, ke kterému mohlo dojít, a je to jen důkaz nehorázného a neslýchaného konfliktu zájmů, ve kterém se Babiš a s ním celá česká vláda nalézá.

Lze očekávat, že Babiš dokáže vydestilovat potřebné stanovisko ve vztahu k Čapímu hnízdu z rukou svých podřízených a stejně tak z české policie. I když u policie to bude mít po odchodu jeho spojence Šlachty z řídící funkce v ÚOOZ zřejmě o něco těžší.

Stanoviska Finančního úřadu podřízeného Babišovi a české policie budou, pokud jde o Čapí hnízdo velmi pravděpodobně v kontradikci ke stanovisku evropského úřadu OLAF. A o to tady jde. Aby se postoj OLAFu, který věc nezávisle vyšetřuje a jenž pravděpodobně bude ve vztahu k A. Babišovi, respektive Agrofertu, nepříznivý, stanovisky Finančního úřadu a české policie eventuálně zpochybnil…

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě