Peksa (Piráti): Bylo by skvělé, aby se pan Polčák postavil ke svým problémům čelem

22.06.2022 7:33 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke kauzám europoslance STAN Polčáka

Peksa (Piráti): Bylo by skvělé, aby se pan Polčák postavil ke svým problémům čelem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Mikuláš Peksa

Lidé s vazbami na podsvětí do politiky nepatří! Za tím jsme si vždy jako Piráti stáli a stejně to tak platí i v europarlamentu.

Europoslanec Stanislav Polčák za STAN ale v Evropském parlamentu sedí už osm let, přestože se rok co rok namáčí do dalších kauz. Své stranické funkce kvůli tomu musel složit už mnohokrát. Tu zákonodárnou si ale vždy ponechal.

Nedávno jsme museli pana Polčáka řešit ohledně jeho ukázkového střetu zájmů v kauze Vrbětice, kdy chtěl obce v okolí muničního skladu natáhnout o osm milionů za advokátní práci. Teď se pan Polčák už zase objevil v tisku kvůli kontaktům na dvakrát stíhaného člověka s vazbami na Radovana Krejčíře. Svými činy nepodkopává pouze důvěru občanů v sama sebe, ale také v Evropu a Evropský parlament.

A tak by bylo skvělé, aby se pan Polčák konečně postavil ke svým problémům čelem a uvědomil si, že takhle se evropský politik nechová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…