Premiér Babiš: Všem se asi nikdy nezavděčím

07.07.2018 14:00

Komentář na facebookovém profilu k účasti na Všesokolském sletu

Premiér Babiš: Všem se asi nikdy nezavděčím
Foto: Daniela Černá
Popisek: Andrej Babiš

Zachytil jsem, jak se moji hejtři včera radovali, že na mě v Edenu při hlavním programu XVI. Všesokolského sletu nějací lidi pískali. Jo, pískali. A jiní zase tleskali. Mrzí mě to, ale nedá se nic dělat. Všem se asi nikdy nezavděčím.

Ale víte co? Já jsem si to i tak hrozně užil. Sokolové mě pozvali už na generálku, za což jim moc děkuju, a tak jsem ve dvě hodiny odpoledne seděl na tribuně stadionu skoro sám. Jen s Milanem Hniličkou a profesorkou Adámkovou, která taky cvičí.

Dost těch lidí si tam ty skladby zkoušelo v takovém počtu poprvé, od listopadu trénovali jen doma. Nadchla mě ta atmosféra, ty jejich úsměvy, že spolu cvičí senioři i úplně malé děti. Bavilo mě být s nimi v kontaktu. No a večer, to bylo zase něco úplně jiného. Tisíce lidí, reflektory, působilo to velkolepě.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.