Primátor Hřib: Chapadla se dotýkají také přímo ODS

21.06.2022 16:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke korupci ve vedení hlavního města Prahy

Primátor Hřib: Chapadla se dotýkají také přímo ODS
Foto: Reprofoto: Prostor X
Popisek: Zdeněk Hřib

Jednoznačně všichni lidé, kteří jsou propojení s mafio-chobotnicí, musí pryč! ?? A týká se to i dalších stran, nejen STAN. O víkendu jsem vyzval gesčně odpovědného náměstka Adama Scheinherra k tomu, aby v pondělí zajistil odvolání Marka Doležala z dozorčí rady DPP s ohledem na to, že figuruje ve spisu kauzy Dozimetr. Doležal je na 24. místě kandidátky koalice SPOLU na pražský magistrát.

V médiích se můžete dočíst také o popěvku: "Když přijdem do Prahy, tak můžem v klidu krást." Tak si podle policejních odposlechů notoval pan Redl s Jiřím Fremrem z Plzně. Ten byl již dříve pravomocně odsouzen a je poradcem Jiřího Pospíšila, dvojky na kandidátce SPOLU pro zářijové komunální volby.

Chapadla se ale dotýkají také přímo ODS, která v roce 2012 za primátora Svobody přijala půl milionu jako sponzorský dar od rodiny Redlů. To bylo už dávno po tom, kdy "Míša" Redl prokazatelně kšeftoval s mafiánem Krejčířem.

Na závěr chci zdůraznit, že se aktuální kauza netýká žádného člena Pirátské strany a že mě v tomto ohledu policie nekontaktovala. Zástupci Pirátů v dozorčích radách ani nehlasovali pro jmenování aktuálního představenstva dopravního podniku, protože ti lidé nebyli vybráni v otevřených výběrových řízeních. A to je proti našim principům transparentního vedení města.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…