Primátor Korec: Přímý kontakt s obyvateli města je pro mě velmi důležitý

07.03.2023 12:32 | Tisková zpráva

Pravidelné setkání primátora města Zlína s občany bude pokračovat i v roce 2023. Zlíňané mohou pořad Na slovíčko s primátorem Jiřím Korcem sledovat online, nebo se jej osobně zúčastnit.

Primátor Korec: Přímý kontakt s obyvateli města je pro mě velmi důležitý
Foto: Daniela Černá
Popisek: Primátor Zlína za hnutí ANO Jiří Korec

Setkání se Zlíňany se uskuteční ve čtvrtek 9. března v 16 hodin v obřadní síni zlínské radnice. Pořad bude zároveň vysílán online prostřednictvím facebookové stránky zlin.eu. Dotazy lze posílat předem na email naslovicko@zlin.eu, nebo je mohou účastníci setkání klást osobně. Dostane se i na otázky vložené do komentářů pod online vysílání.

„Jsem velmi rád za zpětnou vazbu od občanů, kterou dostávám v průběhu celého volebního období. Přímý kontakt s obyvateli města a získání zpětné vazby je pro mě velmi důležité. Je dobře, že si čím dál více Zlíňanů najde čas a přijdou si osobně promluvit o věcech, které je zajímají nebo trápí. Zároveň mě těší, že občané oceňují, že dostávají odpovědi na otázky, které je zajímaly,“ sdělil primátor Jiří Korec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.