Rajchl (PRO): Pravda nakonec vyjde najevo

13.11.2023 4:31 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k semináři, pořádanému ke covidu-19

Rajchl (PRO): Pravda nakonec vyjde najevo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda PRO Jindřich Rajchl

Mnozí už jste jistě zaregistrovali humbuk kolem semináře, jež se má uskutečnit 20. 11. na půdě poslanecké sněmovny a jehož hlavním tématem má být covid-19. Zúčastní se jej přední kapacity v oblasti epidemiologie, imunologie, ale i statistiky a matematiky, jako je profesor Jiří Beran, prof. Jaroslav Turánek, MUDr. Hana Zelená a mnozí další špičkoví odborníci. Původně přislíbil účast i Roman Prymula, a mnozí se tak těšili na první otevřenou konfrontaci zástupce oficiální vládní linie s jejími kritiky od doby, kdy Jirka Beran zesměšnil Milana Kubka v debatě na XTV.

Reakce na sebe samozřejmě nenechala dlouho čekat. Debata byla označena za “dezinformační” a jeden ze strůjců monstrózní covidové lži, alabamský progresivista Zdeněk Hel, začal hystericky usilovat o zrušení celé akce. Prymula okamžitě stáhl ocas a svou účast odvolal.

Anketa

Je srovnání Petra Fialy s Milošem Jakešem přehnané?

3%
95%
hlasovalo: 22006 lidí

A Markéta Pekarová Adamová prohlásila, že se s touto skupinou “neztotožňuje”, ale že s tím nemůže nic dělat. Mimochodem, když se prodavačka mobilů ze Svitav neztotožňuje s profesorem Beranem v oblasti epidemiologie a vakcinace, tak je to asi tak, jako kdybych se já neztotožňoval s Novakem Djokovicem ohledně toho, jak se správně hraje forehand.

Pevně věřím, že seminář proběhne a že bude zlomem na naší cestě k dosažení vyšetření všech covidových lží a zločinů. Že už brzy budeme zvát pana Hela, Prymulu, Chlíbka, Flégra a další strůjce covidové totality k tomu, aby nám podali vysvětlení k jejich skutkům v tomto smutném období, nikoliv do poslanecké sněmovny, nýbrž k speciálnímu vyšetřovacímu útvaru Policie ČR, který za tímto účelem hodláme zřídit.

Pravda totiž nakonec vyjde najevo a my se postaráme o to, aby viníci nesli plnou trestně-právní odpovědnost. V této věci nemám a nebudu mít nejmenší slitování, protože nejvíc jste ublížili našim dětem. A to prostě odpustit nelze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…