Rokytka (KSČM): Esteban Santiago a operace Northwood II.

09.01.2017 4:32

Staré psy z CIA novým kouskům nenaučíš.

Rokytka (KSČM): Esteban Santiago a operace Northwood II.
Foto: red
Popisek: Milan Rokytka

Co bezpečnostní profesionálové dokáží poznal na vlastní lebce už prezident John F. Kennedy, který odmítl dát zelenou akci "Northwood", tedy vyhazování letadel s Američany do vzduchu pod falešnou "kubánskou vlajkou".

Northwood velmi pečlivě naplánoval náčelník náčelníků štábů Lemnitzer, který se falešné triky naučil už při dobývání Sicílie ve spolupráci s mafií za 2. světové války a když ho pak Kennedy poslal za trest do Evropy velet NATO, hbitě se chopil operace Gladio (útoky na Evropany pod falešnou vlajkou "ultralevice") a "osamělý marxista" pak v Dallasu překonal Kennedyho ochranku stejně lehce, jako později "arabští teroristé" při útocích na Dvojčata, Pentagon, atd. Nic se nevyšetřilo a vina byla hozena na obětní beránky, kdo zapochyboval, byl establishmentem onálepkován jako "konspirační teoretik". Bratr prezidenta, který chtěl v Bílém domě vše vyšetřit a vyhrával primárky, byl zastřelen také.

Jak před lety zjistil i český generál Randák, pokud do státní správy pronikne organizovaný zločin a cizí tajné služby, je osud republiky zpečetěn.

Oblíbený detektivní román Edgara Wallace o tom, co se dělo, když organizovaný zločin ovládl tehdejší hlavní město Britského impéria Londýn, inspiroval zjevně mnohé mafie a tajné služby, které často jednají ve shodě, k společné akci na "zkvalitnění demokratického procesu v atlantické říši". 

Veterán Santiago po střelbě do lidí a zatčení na floridském letišti speciálnímu agentovi FBI sice oznámil, že mu CIA promítala propagační videa Islámského státu, který společně s Mossadem stvořila a nyní cítí, že jeho mozek je pod kontrolou Centrály světovlády, ale do korporátních médií se nic z toho nedostalo, neboť to narušuje obraz světa, který chce Světovláda v myslích lidí vybudovat.

Stačí si udělat malý test, zda i váš mozek řídí Centrála: Ušklíbnete se, když zaslechnete pochybnost o pravdivosti oficiálních verzí událostí v Orlandu, San Sebastianu, Paříži či Nice? Máte za to, že vy víte více než 2500 architektů a inženýrů, či nespočet hasičů, civilních i vojenských pilotů, fyziků, chemiků a vysokých vládních úředníků, kteří všichni vyslovili pochybnosti o oficiální verzi 11. září 2001? Jestliže ano, jste loutka, ovládaná americkou výzvědnou službou Central Inteligence agency (CIA).

Termín „konspirační teorie“ vymyslela a do užívání uvedla CIA v roce 1964 proto, aby diskreditovala všechny skeptiky, kteří neuvěřili zprávě Warrenovy komise o Harvey Oswaldovi jako jediném vrahu prezidenta Kennedyho, který, jak známo, byl sám zavražděn ještě předtím, než mohl být vyslechnut. CIA tehdy využila veškerých svých kamarádičků v médiích k tomu, aby všechny možné pochybnosti o pravdivosti této oficiální verze zesměšnila - a skutečně slavila úspěch.

Mediální kampaň vedená k tomuto případu se stala „jednou z nejúspěšnějších propagandistických akcí všech dob.“

Píše tak profesor politických věd Lance deHaven Smith ve své právě vydané knize Konspirační teorie v Americe. Líčí v ní, jak CIA veleúspěšně zvítězila v boji za podporu oficiálních verzí a za zesměšnění těch autorů, kteří se proti nim vyslovovali. Úspěch, kterého tehdy CIA ve stigmatizaci všech skeptiků vůči vládnímu líčení věcí dosáhla, v podstatě znemožnil všechna vyšetřování dalších státních zločinů (State Crimes Against Democracy – SCAD), zvláště pak onoho zločinu nejspektakulárnějšího, jímž bylo 11. září. S veřejným míněním, naprogramovaným už tak, že se předem vysmíval „konspiračním blouznivcům“ a to i bez ohledu na to, jak nesmírně byla celá tahle záležitost podezřelá, dovolila si vláda – po likvidaci nejpřesvědčivějších důkazů – ignorovat či odkládat předepsané vyšetřovací procedury – a pak vytvořit politický výbor, který na oficiálně vyprávěný příběh vložil své imprimatur, čili punc pravosti.

Profesor deHaven Smith k tomu dodává, že ani v případě Kennedyho vraždy a ani v případě 11. září nebyla do vyšetřování zapojena oficiální policie či státní zastupitelství. Celá záležitost se prostě předala politickému výboru.

Úspěch CIA v tom, jak bezproblémově přijímá veřejnost její oficiálně vyprávěné příběhy – a to i těch nejpodezřelejších událostí – osmělila lidi u moci aranžovat i události, sloužící tzv. skrytým agendám. Příkladem takovéto události je právě 11. září, jež vytvořilo paradigma nekonečné války proti tzv. terorizmu, vedené v zájmu příštího Světa ovládaného z jediného centra – Washingtonu.

Kniha profesora deHaven Smitha vypovídá pravdivý příběh o zavraždění prezidenta Kennedyho s použitím pramenů z armády, z CIA i z dalších tajných služeb. A stejně tak jako Warrenova komise zatajila vládní zločin, zatajují se i zločiny jiné, a deHaven Smith nám na příkladu věcí zatajovaných ukazuje, proč nesmíme důvěřovat ani oficiální verzi 11. září.

Přečtěte si tu knihu! Pomůže vám od vymytého mozku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…