Rozvoral (SPD): Důrazně prosazujeme nulovou toleranci nezákonné imigraci do Evropy

17.08.2020 20:41

Imigranti nepolevují ve snaze dostat se do Evropy, kde pak využívají všechny možnosti, aby tam zůstali.

Rozvoral (SPD): Důrazně prosazujeme nulovou toleranci nezákonné imigraci do Evropy
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

I když v poslední době je v popředí zájmu vše, co se týká koronavirové pandemie, nějak se opomíjí přijímat a realizovat řešení vedoucí k zamezení nelegálnímu vstupu imigrantů do Evropy. Imigranti, kteří se už do Evropy dostali, hledají způsoby, jak si zde pobyt zlegalizovat.

Hnutí SPD je v současném zastoupení parlamentních stran v Poslanecké sněmovně jediné, které prosazuje nulovou toleranci nezákonné imigraci a veřejně se hlásí k nesouhlasu s pozitivní diskriminací imigrantů, islamizací a afrikanizací Evropy. Současní lídři Evropské unie však k nezákonné imigraci přistupují velmi laxně a svými nařízeními a opatřeními, které prezentuje předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová, nás utvrzují v tom, že EU nelegální imigraci do zemí EU naopak podporuje. Naštěstí roste stále větší vliv obyvatel v unijních zemích, kteří si nepřejí další příchody nových imigrantů do svých zemí, kteří se tam dostávají nelegálně za pomoci dobře organizovaných pašeráckých gangů. V posledních letech sílí příliv imigrantů pocházejících z afrických zemí, kteří jsou vyznavači islámské ideologie a kultury, jež je neslučitelná s křesťanskými hodnotami a s evropským pojetím svobody a demokracie. Tito imigranti si v evropských zemích chtějí zajistit bezstarostný život financovaný ze štědrých sociálních dávek. Velké nebezpečí spočívá také v tom, že někteří z nich jsou vyznavači Islámského státu a v nových teritoriích zakládají svou komunitu. To se jim již povedlo v některých předměstských čtvrtích velkých evropských měst a pro místní obyvatele tak představují velké bezpečnostní riziko. Nechceme, aby tato situace nastala i v naší republice, a proto veřejně prosazujeme vystoupení z EU, a to na základě referenda.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Jednou ze zájmových zemí, kam míří imigranti z Afriky, je Španělsko. Španělské úřady v minulém roce zaznamenaly téměř 40.000 žádostí o azyl od imigrantů z Afriky. Díky vstřícné imigrační politice vlády Španělsko v roce 2018 vystřídalo Itálii jako zemi, kam míří nejvíce imigrantů. Migrační zákony ve Španělsku platí rovně pro všechny a běžně proces žádosti o azyl trvá 18 měsíců. Španělská právnička specializující se na imigrační případy Judith Tabaresová uvedla, že imigranti využívají všechny možné způsoby, jak azyl získat. Africký imigrant například může mít ve Španělsku příbuzného, díky čemuž získá v zemi pobyt. Tento nezákonný postup realizují zločinecké gangy, které z toho mají nemalé zisky.

Minulý týden ČTK zveřejnila zprávu, že španělská policie rozbila zločineckou skupinu, která za úplatu organizovala fingované sňatky imigrantů z mimoevropských zemí. Španělští policisté ve spolupráci se svými kolegy z evropské policejní agentury Europol při zátahu po celé zemi pozatýkali členy gangu, kteří si na ilegální činnosti vydělali asi milion eur. Skupina působící v Barceloně a dalších městech východního pobřeží Španělska nabízela imigrantům zvláště z Indie a Pákistánu legalizaci jejich pobytu prostřednictvím předstíraných sňatků s rumunskými ženami. V některých případech přímo organizovala i cesty imigrantů do Španělska. Za jednu svatbu si gang účtoval 20.000 eur a podle policie se mu jich podařilo uskutečnit přibližně 50. Rumunky, které za předstíraný úřední akt dostaly zaplaceno, se podle policistů většinou ihned poté vrátily do své země. Přistěhovalci, kteří si sňatkem legalizovali pobyt na území Evropské unie, buď zůstali ve Španělsku, nebo se přesunuli na území dalších unijních států.

Hnutí SPD nechce dopustit, aby se v naší zemi pohybovali imigranti, kteří se k nám dostali nelegálně, neboť se oprávněně domníváme, že představují bezpečnostní riziko pro naše občany. Pro SPD je Česká republika a její občané na prvním místě.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.