Rozvoral (SPD): Gratulace Marine Le Pen – Vive le Front National!

15.12.2015 10:15

Velice tímto gratuluji francouzské Národní Frontě Marine Le Pen k velkému úspěchu v regionálních volbách, jelikož nebýt nepsané „opoziční smlouvy“ socialistů a republikánů, její vítězství by bylo i oficiální.

Rozvoral (SPD): Gratulace Marine Le Pen – Vive le Front National!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Vládnoucí socialisté prezidenta Francoise Hollanda si totiž před druhým kolem regionálních voleb „kákli do trenek“ a v některých regionech do druhého kola nepostavili své kandidáty. Vyzvali také své voliče, kteří jsou závislí na sociálních dávkách (tedy hlavně přistěhovalce), aby ještě ve větším počtu přišli k volbám, volili republikány a tím Národní Frontu oslabili. Pokud by totiž připokáknutí socialisté postavili své „silné kandidáty“, jak slibovali před volbami, vyhořeli by, jako papír a výsledky voleb by byly úplně jiné.

Už při komentování předběžných výsledků a nakonec i po sečtení všech hlasů bylo na všech komentátorech mainstreamových médií, neboli médií hlavního proudu vidět s jakou radostí výsledky občanům sdělují. Politologové dokonce hovořili o vítězství demokracie, tedy té demokracie, která se vinou volebního sytému vysmívá vítězné straně, která byla tou ustrašenou demokracií poražena.

Ano té vítězné straně s názvem Front National, která je v současné době podle voličů nejsilnější stranou ve Francii a v budoucnu bude z důvodu té ustrašené demokracie, kterou si voliči budou pamatovat ještě silnější a čekají ji velká vítězství, která jí moc přeji. Tím největším vítězstvím by mohly být prezidentské volby, které se ve Francii konají na jaře roku 2017. Už teď se těším na to, jak si s novou prezidentkou Francie podám ruku a pogratuluji jí osobně z očí do očí a ne jen, jako teď pouze prostřednictvím tohoto článku. Je vous salue, Marine Le Pen!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině