Rozvoral (SPD): Jasně říkáme STOP imigrantům a islamizaci České republiky

01.07.2021 11:24

Další následek proimigrační politiky Německa za poslední roky – tři zabité ženy a další vážně zranění, tak lze označit páteční útok mladého Somálce v bavorském Würzburgu.

Rozvoral (SPD): Jasně říkáme STOP imigrantům a islamizaci České republiky
Foto: Archiv Radka Rozvorala
Popisek: Radek Rozvoral

Hnutí SPD nikdy nepřipustí situaci, jaká nastala v Německu nebo například ve Francii, kde se místní obyvatelé už necítí ve své zemi bezpečně a v koloběhu současných událostí jsou jejich obavy zcela oprávněné. Zapříčinila to proimigrační politika Evropské unie v čele s Německem a Francií, kdy hlavně v roce 2015 jejich vrcholní představitelé podporovali a následně umožnili vstup velkého počtu nelegálních imigrantů do jejich zemí. Tento proces stále pokračuje a nelegální imigranti tak postupně obsazují další unijní země, kam mimo jiné přinášejí svou islámskou ideologii, která je neslučitelná s evropskou kulturou a náboženstvím. Uděláme vše proto, aby se k nám nedostal žádný imigrant.

Probíhající nelegální imigrace je počáteční fází konfliktu, který v konečném důsledku ohrozí svobodu, demokracii i samotnou existenci České republiky a našeho národa. My nehlásáme nenávist k žádnému národu, rase, kultuře, nebo náboženství, ale ctíme, že máme své tradice vycházející z kořenů židovské, antické a křesťanské kultury a civilizace. Tyto hodnoty budeme chránit, neboť jsou základem demokracie, svobody a lidských práv. Probíhající islamizace evropských zemí je s těmito hodnotami neslučitelná, což potvrzuje velké množství teroristických útoků v unijních zemích (Německo, Rakousko, Francie), kdy pachatelé byli stoupenci Islámského státu – radikální odnože islámské ideologie.

Poslední případ je evidován minulý pátek, kdy došlo k násilnému činu v centru německého Würzburgu. Podle údajů zveřejněných bavorskou policií 24letý muž ze Somálska zabil nejméně tři lidi a pět dalších vážně zranil, když na ně provedl útok nožem. U nejvážněji zraněných není jisté, zda přežijí. Videa, která se následně objevila na sociálních sítích, zachycují mladého bosého muže, který zjevně ohrožuje okolí dlouhým nožem. Z jednoho videa je patrné, že před příjezdem policie ho naháněla skupina více než dvaceti náhodných svědků, kteří vzali do rukou mimo jiné židle z předzahrádek restaurací.

Bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann, který se vydal na místo, řekl, že podle jednoho ze svědků události útočník křičel „Alláhu akbar“ (Alláh je veliký). Policie útočníka při zásahu postřelila. Podle deníku Bild má útočník střelné zranění na noze. Na základě dosavadních zjištění policie se pachatel a oběti neznali. Podezřelý údajně žil v ubytovně pro bezdomovce ve Würzburgu. Okolí Würzburgu, který má přibližně 130 tisíc obyvatel, bylo dějištěm podobného útoku v červenci 2016, kdy v regionálním vlaku nedaleko města 17letý afghánský uprchlík ozbrojený sekerou a nožem těžce zranil čtyři lidi. Mladík se pak dal na útěk, zaútočil na kolemjdoucí, a nakonec ho zastřelila policie.

Hnutí SPD cítí s Němci a odsuzuje teroristické útoky radikálních muslimů, při kterých umírají nevinní lidé. Proto musíme bránit naši republiku, abychom na tom nebyli stejně jako zmiňované unijní země, na které nyní dopadají následky vstřícné proimigrační politiky. Jasně říkáme STOP imigrantům a islamizaci České republiky.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Článek byl převzat z Profilu Radek Rozvoral

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!