Rozvoral (SPD): Neuváženost proti zdravému rozumu

09.07.2018 9:45

Minulý týden se v Berlíně setkala německá kancléřka Angela Merkelová s maďarským premiérem Viktorem Orbánem ohledně jednání o migraci a opět z toho byl názorový střet.

Rozvoral (SPD): Neuváženost proti zdravému rozumu
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Paní Merkelová po setkání prohlásila, že si Evropa musí uchovat svůj humánní postoj a dodala, že se Evropa nemůže odvracet od utrpení a pomoci těm, kdo to potřebují. Na to reagoval premiér Orbán, který řekl, že Evropa prokáže humanitu, když běžence nebude do EU lákat, zavře hranice a bude pomáhat zemím, odkud migranti do Evropy přicházejí. Dodal, že Evropa musí být humánní, ale nesmí vytvářet pobídky, které sem budou migranty lákat.

Dva evropští politici, dva rozdílné názory. U paní Angely stále převažuje její neuváženost a politika rozevřených rukou, kterou neustále imigranty do Evropy láká, čímž způsobuje Starému kontinentu pouze problémy. Není totiž v našich silách vzít do Evropy každého, kdo si o to řekne. Je to nereálná utopie.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Těm, co přemýšlí zdravým selským rozumem, musí být velice blízký názor pana Orbána, jelikož humánní postoj, který je v pořádku a kterým se ohání německá kancléřka, se dá zachovat přesně tím, jak to premiér Orbán popisuje.

Někdo holt stále neuváženě roztahuje ruce a jiní nachází rozumná řešení, která chrání naší budoucnost a budoucnost našich dětí. Hnutí SPD se hlásí k postoji premiéra Orbána a jeho zdravému rozumu a tvrdě odsuzuje neuváženou politiku rozevřených rukou kancléřky Merkelové!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

9:15 Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

Dnešní oprávněné diskuze o současném návrhu migračního paktu jsou vedeny víceméně ve dvou rovinách: …