Rozvoral (Úsvit): Protiprezidentská demonstrace s využitím svátku je podlost

19.11.2014 16:25

Patřím spíše do skupiny osob, kteří s některými výroky Miloše Zemana nesouhlasí, celou jeho politickou kariéru ho takříkajíc nemusím a několikrát jsem ho i veřejně kritizoval.

Rozvoral (Úsvit): Protiprezidentská demonstrace s využitím svátku je podlost
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Nikdy bych se ale nesnížil k tomu, abych vyrazil o státním svátku, který je symbolem začátku demokracie v naší zemi proti prezidentovi protestovat s centrálně nakoupenou červenou kartou od bůhvíkoho anebo dokonce s vajíčky. Ti, kteří to vymysleli a s využitím státního svátku zorganizovali, si nevidí ani na špičku svého nosu a hluboce jimi pohrdám. Jsou to lidé, kteří se demokracií pouze ohánějí, žádným způsobem jí nerespektují a dělají nám ostudu před celým světem. Jsou tak podlí, že se ani k oficiální organizaci takové akce nepřiznají a schovávají se za jednoho nic netušícího protizemanovského facebookového aktivistu.

Jedním z nejdůležitějších prvků demokracie, kterou se ti záměrně neviditelní organizátoři ohánějí, je tolerance a uznávání výsledků jakýchkoli voleb. Vím, že je někdy těžké volební prohru překousnout, ale bez toho nikdy nebude demokracie demokracií.

Respektujme prosím to, že je Miloš Zeman prvním demokraticky zvoleným prezidentem České republiky, jelikož jedině přímá volba za účasti všech voličů, je opravdu demokratická.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…