Sečkár (Svobodní): I ty můžeš pomoct uklidit Krč

14.03.2016 10:08

V sobotu 19. března vyrážím spolu s kolegy už popáté uklízet Prahu 4. Přidejte se také.

Sečkár (Svobodní): I ty můžeš pomoct uklidit Krč
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Od komunálních voleb 2014 (tehdy jsme to stihli hned 2x) držím pravidlo, že na jaře a na podzim vyrážíme uklidit nějakou lokalitu v Praze 4. Letos jsme dali šanci vybrat místo veřejnosti a nakonec z toho vyšla louka Jalodvorská, dobře známá rekreační oblast pro obyvatele sídlišť na obou stranách.

Kontejner nám stejně jako loni na podzim přistaví radnice (děkujeme) a hlavní stan bude na křižovatce ulic Jalodvorská a Pasteurova. Akci startujeme v 10 hodin, naplnění a odvoz kontejneru očekáváme mezi druhou a třetí odpoledne.

uklid-misto

Akce se účastní naši členové a příznivci, ale zveme a vítáme též všechny občany, kterým není lhostejné jejich okolí, a rádi by přiložili ruku k dílu. Dodáváme rukavice i sběrné pytle a připraveno máme také občerstvení pro všechny příchozí.

Těšíme se na všechny, kteří se přijdou alespoň na chvíli zastavit, a věříme, že tento úklid se vydaří ještě lépe než ty úspěšné předchozí. Uklízíme za každého počasí.

Ing. Alois Sečkár

  • Svobodní
  • Volby za námi, práce před námi...
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

4:30 Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k migraci