Seďa (SOCDEM): Společnost se řítí do zkázy

08.07.2023 22:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k potlačování svobody slova

Seďa (SOCDEM): Společnost se řítí do zkázy
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Naše společnost se řítí do zkázy. Mohou za to neoliberální tendence ohledně nebiologického genderu, manželství homosexuálních párů, omezování vlivu rodiny, stírání národnostních rozdílů a upravování historických událostí a souvislostí. Je podporován pouze jediný názor a jiné názory jsou omezovány a potlačovány.

Tohle nemá s opravdovou demokracií a liberalismem nic společného. Tyto tendence směřují k autoritářství a despotismu. Tyto tendence z Evropské unie přejímá bez kritiky a hájení národních zájmů současná česká pravicová vláda. Pokud nedojde k pozitivní změně v České republice a v EU, pak bude naše země i Evropa konkurence neschopná a našim občanům poklesne výrazně životní úroveň.

Pokud tohle chtějí naši politici, měli by být vyměněni. Čím dříve, tím lépe. Jak pro naši společnost, tak pro budoucnost našich dětí a vnuků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Půlka lidí se nedožije věku odchodu do důchodu

19:02 Nacher (ANO): Půlka lidí se nedožije věku odchodu do důchodu

Projev na 104. schůzi Poslanecké sněmovny 29. května 2024 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění z…