Sehnal (APB): Chránit střední třídu je jednou z našich priorit

01.07.2021 13:30

Je normální, že společnost je sociálně rozdělena. Jsou zde bohatší, chudší, ale mezi tím by měla být hodně velká a početná střední třída. Teď se zdá, že o střední třídu tady žádná z větších politických stran nereaguje a nestojí o ni. Po vzoru vládního hnutí ANO se snaží voličsky atakovat sociálně nejslabší skupinu.

Sehnal (APB): Chránit střední třídu je jednou z našich priorit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Sehnal

Proto je tady Aliance pro budoucnost, která říká, že slabým je potřeba přidat, ale zejména je potřeba akcentovat potřeby střední třídy. Jinak nelze mluvit o větším rozvoji společnosti. Střední třída musí být silná, aby mohla kupovat služby a táhla ekonomiku. 
 
Stát na to dávno rezignoval a o potřeby střední třídy se moc nestará, nechává ji upadat nebo ji dále připravuje o peníze a kupní sílu. Tohle je cesta do záhuby celé společnosti. 
 
Pokud tu dosud nebyli politici, kteří by chtěli střední třídu chránit a podporovat, teď je tu Aliance pro budoucnost, která to má jako jednu z priorit. 
 
Můžeme jednoznačně prohlásit, že ve Sněmovně budeme hlasitě a efektivně potřeby a zájmy střední třídy hájit. Zároveň můžeme ubezpečit voliče, že jejich hlas nespadne do koše. Aliance pro budoucnost je silná a poslední průzkumy jasně ukazují, že stabilně rosteme. Nyní se blížíme ke třem procentům a to jsme nedávno neměli ani procento jedno. Vyzývám proto všechny zodpovědné a pracovité občany, pro které svoboda není prázdné slovo, podpořte naši Alianci pro budoucnost.
 

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Korespondenční hlasování umožňuje zákulisní ovlivňování voličů

13:09 Okamura (SPD): Korespondenční hlasování umožňuje zákulisní ovlivňování voličů

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě