Senátor Doubrava: Vinu za Brexit nese EU

25.06.2016 12:21

Odchod Velké Británie výrazně posílí vliv Německa ve spojení s Francií.

Senátor Doubrava: Vinu za Brexit nese EU
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava ze sdružení Severočeši.cz

Nemám radost z Brexitu, ačkoliv se tomu vůbec nedivím. Proč nemám radost? Odchod Velké Británie výrazně posílí vliv Německa ve spojení s Francií. Ještě před čtvrtečním referendem jsem říkal, že odchod Velké Británie z EU by nás poškodil. Němci by získali v EU ještě větší váhu, než mají. A že tento vliv dokáží využít, až zneužívat máme více, než zřetelné příklady s bezohledným prosazováním zvěrstva nazývaného kvóty migrantů, si nemusíme ničím jiným dokazovat! Stali by se demokraticky okupační mocností v poslaneckých lavicích EU. Ale vinu za to bych přičítal jenom bandě tupých úředníků a superšéfů v EU. Brexit je důsledek deziluze.

Rozkladné vlivy EU pocházejí z nejvyšších pater EU, včetně hlupáků z nejvyšších pater moci jednotlivých západoevropských států, kteří nezabránili v západní Evropě migrační vlně. Nejen nezabránili, vzpomeňme na otevřenou náruč jisté Merkelové a její stupidní vítání migrantů! K tomu ještě navíc hrozí, že hlupáci v EU nakonec asi schválí bezvízový styk s Tureckem, tedy dokonají okupaci Evropy Turky.

Kdo by chtěl v tak hloupé EU zůstávat? Na druhé straně čím budou jednotlivé státy Evropy bez silné ekonomiky EU? Brexitem přišlo varování! Buď se EU od základu změníš, nebo se splní sen Američanů a skončíš v propadlišti dějin!

Z hlediska budoucnosti jsme díky idiotům z nejvyšších pater EU v naprosto patové situaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…