Skopeček (ODS): Ve Středočeském kraji kandiduje sám “symbol” chaosu

25.12.2020 14:15

Komentář na facebookovém profilu k jmenování lídrem kandidátky do sněmovních voleb

Skopeček (ODS): Ve Středočeském kraji kandiduje sám “symbol” chaosu
Foto: Archiv Jana Skopečka
Popisek: Poslanec Jan Skopeček

Středočeskou ODS jsem byl nominován na lídra kandidátky do podzimních sněmovních voleb. Regionální rada středočeské ODS mě nominovala jednomyslně. Moc si důvěry a velké podpory ze strany kolegů ze středočeské ODS vážím. Věřím, že se nejen mně, ale i kandidátům ODS a koaličním partnerům KDU-ČSL a TOP 09 podaří v podzimních volbách dosáhnout co nejlepšího výsledku.

Naše země potřebuje změnu k lepšímu. Potřebujeme vrátit prázdné, marketingové a populistické politice konečně obsah a řešit skutečné problémy lidí. Místo chaotických opatření potřebujeme promyšlenou, rozumnou politiku. Navíc ve Středočeském kraji kandiduje sám “symbol” chaosu – premiér Babiš. O to větší je má motivace uspět, a přispět tak ke změně ve vedení našeho státu.

Stejně jako doposud budu v politice hájit nízké daně, co nejméně byrokracie a regulací ze strany státu, rozumnou, nepodlézavou politiku vůči EU a tradiční hodnoty. Doufám, že předvolební kampaň snad dovolí epidemiologická situace uskutečnit tak, aby bylo možné se setkávat a mluvit s lidmi ze všech koutů Středočeského kraje. Chci s voliči komunikovat co nejvíce napřímo, nikoliv jen prostřednictvím kamer, reklam a plakátů.

Budu rád, když budete držet palce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…