Skopeček (ODS): Z Andreje Babiše se definitivně stal obyčejný utrácející socialista

09.04.2016 18:50

Andrej Babiš dnes představil neakceptovatelné cíle rozpočtové politiky na nejbližší roky. Není možné v zájmu daňových poplatníků přistoupit v dobách ekonomického růstu na 60miliardový schodek rozpočtu v příštím roce a 50miliardový schodek rozpočtu v roce 2018. To je projev neschopnosti hospodárně a efektivně nakládat s penězi daňových poplatníků.

Skopeček (ODS): Z Andreje Babiše se definitivně stal obyčejný utrácející socialista
Foto: Archiv JS
Popisek: Jan Skopeček

Tímto se z ministra financí definitivně stává obyčejný socialista, který si libuje ve vysokých deficitech v dobách ekonomického růstu, v přerozdělování peněz daňových poplatníků a tedy i ve vysokých daních. Přitom ještě v červnu roku 2014 v pořadu OVM hovořil Babiš o tom, že vyrovnaného rozpočtu bychom mohli dosáhnout v roce 2017. Schopný a úspěšný ministr financí by to v době stávajícího ekonomického růstu jistě dokázal. Andrej Babiš ukazuje, že toho schopen není.

Všechny politické strany, které si v zájmu ekonomické stability naší země přejí zdravé veřejné finance, musí ministru financí poslat vzkaz, ještě dokud je čas. S takto špatným a neumětelským rozpočtem nelze předstoupit před Poslaneckou sněmovnu. Jestli chce Andrej Babiš takto řídit svoji firmu, prosím, stát mu ale nepatři a daňoví poplatníci si zaslouží lepší a zdravější rozpočet.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.