Sládek (SPR-RSČ): Komedianti zas a zase

11.01.2017 5:34

Není to tak dávno, kdy komedianti prohlašovali, že v případě zvolení Donalda J. Trumpa prezidentem budou emigrovat.

Sládek (SPR-RSČ): Komedianti zas a zase
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Někdo jenom do Kanady, někteří dokonce prý zvednou svůj černý zadek a odjedou natrvalo do Afriky. Trochu komplikované, zato tradiční americké prezidentské volby jsou již dávno za námi. Ale z USA se neodstěhoval ani jeden velkohubý umělec. Všichni zůstali, jak by také ne.

Ještě před potvrzením prezidenta sborem volitelů se komedianti předháněli v přesvědčování samotných volitelů, aby v rozporu s vůlí občanů jednotlivých států a v rozporu s tradicí dali svůj hlas hysterce Hillary. Jak demokratické.

Při předávání Zlatých globů o nich zase bylo slyšet. Jakási paní Streepová, bezpochyby celý život se věnující psychologii, politologii a zvláště filozofii, začala svoji tirádu jí samotné evidentně nepochopenými odkazy na akci a reakci v sociálním prostoru.

Samotné předávání cen však ukazuje nejen bídu jednotlivých komediantů, ale naznačuje i směr, kterým se bude Hollywood dále ubírat. Neomarxistické a multikulturní vymývání mozků. Jak jinak hodnotit vítězství muzikálu Bla, bla a především filmu, jehož obsahem jsou osudy černého homosexuála v Americe. Chudák jeden, jedno komediantské oko jistě nezůstalo suché. Co kdyby někdo natočil film o osudech normálního bílého chlapa, co musí dnes a denně do práce aby uživil rodinu, dojímalo by to ty levicově teplé umělce, novináře a kritiky?

Inaugurace a inaugurační ples jsou významné události, které se logicky konají jednou za čtyři roky. Prý na ten při inauguraci prezidenta Trumpa odmítla účast velká část komediantů. Myslím si, že není třeba ničeho litovat. Účastníci inaugurace a plesu přijdou maximálně o přehlídku dovednosti plastických chirurgů a zvukových techniků, bez těchto lidí by stejně ti komedianti vypadali jako bezdomovci a nezazpívali by ani notu.

Jsem si jist, že účast takových jako je třeba Clint Eastwood, bohatě postačí. Stejně nás čeká doba, kdy bude lepší nejprve střílet a potom mluvit, pokud vůbec.

V podstatě by nemělo cenu se nad takovými výlevy výtvorů plastických operací a playbacků vůbec zabývat.

Ukazuje to však znovu a znovu pravou podstatu komediantů. Ubohost, hloupost, povrchnost a poplatnost marxistickým úchylkám. To je pravá tvář komediantů. Nebylo by na místě, přestat jim platit nehorázné sumy za výkony, kterýchž dosahují jedině s pomocí vydatné virtuální reality, za vzhled, který je kombinací počítačových programů a skalpelů? A před setměním důsledně vyhnat za brány města. A hlavně pozor, místní komedianti jsou úplně stejní. Jde jim jen o peníze, i to vlastenectví jsou schopni předstírat kvůli honoráři za koncert.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…