Sláma (TOP 09): V Pardubicích sázíme na technologické obory

13.05.2017 21:12

Pozitivní rozvoj jak uvnitř strany, tak vůči jejímu okolí, si jako motto svého působení ve funkci vytýčil nový předseda Regionální organizace TOP 09 Pardubice Michal Sláma, projektový manager a vědecký pracovník.

Sláma (TOP 09): V Pardubicích sázíme na technologické obory
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

“Jsem připraven potvrdit pozici TOP 09 jako kvalitního partnera v rozvoji našeho regionu. Mou oblastí jsou především technologické, znalostně intenzivní obory, kde má náš region obrovský potenciál. Věřím, že TOP 09 může být velmi prospěšná nejen v této oblasti. Máme odborníky a chuť k pozitivnímu rozvoji,” nastiňuje cíle regionální organizace TOP 09 Pardubice Michal Sláma, regionálním sněmem nově zvolený předseda.

Naráží tak na to, že on sám je předsedou komise města Pardubice pro IT a strategii, a že v regionální organizaci strany není zdaleka jediným odborníkem v oblasti infomačních technologií. Pardubicko přitom už nyní patří mezi důležitá technologická centra České republiky a TOP 09 je podle Michala Slámy odhodlána udělat vše pro další posílení tohoto postavení regionu.

“Vnitrostranicky se chci zasadit o rozvoj členské základny, chci podpořit členy s chutí zakládat nové místní organizace a chci pracovat s podporovateli TOP 09. Jsem potěšen, že do výboru byly zvoleny také dvě velmi schopné dámy – je to pro mne potvrzení mého dlouhodobého názoru, že to jde i bez kvót a nařízení,” komentuje průběh regionálního sněmu nový předseda Michal Sláma.

Posty místopředsedů obsadili předseda místní organizace v Přelouči pedagog Miroslav Tyč a nově i člen výkonného výboru TOP 09  podnikatel Michal Pilař. Do regionálního výboru byly sněmem zvoleny také Kateřina Křičková a Petra Srdínková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…