Šlégr: Skládám mandát a vracím se do čistého prostředí sportu

14.06.2013 16:15

Řeč na 54. schůzi PS PČR dne 14. 6. 2013

Šlégr: Skládám mandát a vracím se do čistého prostředí sportu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Šlégr

Děkuji za slovo. Vážený pane předsedající, vážená vládo, kolegyně, kolegové. V posledních měsících se dost hovořilo o tom, že složím mandát poslance Parlamentu České republiky a vrátím se zpět do sportovního prostředí. 
 
Myslím si, že situace, v jaké jsme, v jaké se nacházíme, je pro mě ideální situací, kdy to mohu učinit. Už nadále nechci být u toho, jak budeme přehlížet tyto věci, které se zde dějí, nechci se na tom podílet, a proto se vrátím tam, kam si myslím, že patřím, do čistého prostředí mezi sportovce. (Bouřlivý smích z pravé strany sálu.) 
 
Místopředseda PSP Lubomír Zaorálek: Klid, prosím! 
 
Poslanec Jiří Šlégr: To, že pro vás je to směšné - já jsem rád, že až se sportovci zase budou odněkud vracet, že se tam s nimi přijdete vyfotit. (Bouřlivý potlesk z levé strany sálu.) 
 
Toto rozhodnutí jsem dlouho zvažoval. Pro mne s vámi zde být byla obrovská životní zkušenost. Já vám za ni děkuji a k dnešnímu dni skládám mandát poslance Parlamentu České republiky. Děkuji vám za spolupráci. (Potlesk z celého sálu.)

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: PSP ČR

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.