Šmarda (ČSSD): Je to strašná ubohost. Strašná a směšná

05.12.2021 22:07 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke kompru, které na sociálního demokrata někdo rozesílá

Šmarda (ČSSD): Je to strašná ubohost. Strašná a směšná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Šmarda

Místo Mikuláše chodí teď členům sociální demokracie kompro na mě a Janu Maláčovou - nahrávka z piva v Hybernii po předsednictvu.

Sešli jsme se takhle s Mladými sociálními demokraty, Sociálně demokratickými seniory a členy platformy Lepší ČSSD je možná.

A pak jsme šli na pivo. Přidala se i Jana Maláčová a v průběhu večera i Pepa Říha.

Povídali jsme si o kdečem, vcelku otevřeně.

Hlavně o záchraně strany. O tom, jak je nemocná a kolik problémů v ní je.

Nestydím se za to, že se mluvím s každým, komu jde o záchranu sociální demokracie. Naopak. Setkávám se s řadou lidí, kterým jde o očistu strany.

A taky se občas přimotá nějaký gauner s estébáckými manýry a snaží se stranu poškodit. Nahrává, stříhání, lže, pomlouvá…. Je to strašná ubohost. Strašná a směšná.

Ale nedivím se, že jim vadím. Nedivím se, že se bojí.

Schůzek, setkaní, telefonů jsem měl za svůj život několik tisíc, tak se omlouvám, pokud vám teď bude nějakej estébák posílat každý den jednu.

Je vidět, že ti, kterým naše snahy o obrodu levice leží v žaludku, stále ještě otravují vzduch kolem sebe. Pořád to nevzdali.

Znovu opakuji, rád se setkám s každým, kdo chce naši stranu zachránit před zánikem a já si u toho nikoho nahrávat nepotřebuju. Ať ti lidé zveřejní celý záznam, třeba i ostatní, které sbírají. Pak uvidíte, že to, o co mi jde, je zachránit ČSSD, protože to je to, o čem jsem se bavil s Janou Maláčovou v Praze, s místními v Olomouci, Brně, Tachově, Hradci, Jihlavě…

Je jedno, kdo bude předsedou, pokud tohle neskončí. Důležité je, aby si lidé vybrali a pak jsme znova byli důstojnou a normální stranou, kde diskuze probíhá o programu a zájmech občanů této země. Pokud vás můj návrh řešení zajímá víc než pomluvy, tak se mnou do toho pojďte.

Je to důležité!

Hezkého Mikuláše všem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …