Starostové a nezávislí a Piráti kandidují v Sokolově společně

25.04.2018 13:47

Komunální volby v Sokolově se na podzim odehrají s novým aktérem. STAN a Piráti postaví společnou kandidátku. Pravděpodobnou lídryni Terezu Flakovou z Pirátů čeká ještě vnitrostátní referendum. Starosty a nezávislé bude reprezentovat Miroslav Balatka.

Starostové a nezávislí a Piráti kandidují v Sokolově společně
Foto: STAN
Popisek: STAN

Tereza Flaková, předsedkyně místního sdružení Pirátů Sokolov, osvětluje společnou kandidátku: „V rámci předvolebních setkání jsme zjistili, že na věci v Sokolově máme podobný názor a skvěle se doplňujeme."

Miroslav Balatka, aktivista a hudebník, dodává: „Sázím na to, že starostenské zkušenosti a pirátský drajv nás na podzim vynese do vod sokolovského zastupitelstva.“

Jan Farský, předseda poslaneckého klubu STAN, komentuje: „Jsem rád, že v řadě zastupitelstev napříč republikou se nám podaří spojit síly s demokratickými stranami, s Piráty se na to těším o to více."

Petr Třešňák, poslanec Pirátů, uzavírá: „Těším se na to, že po Mariánských Lázních zasedne pirátská posádka i v dalším městě. Věřím, že ve spolupráci se Starosty se o to postaráme."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.