Štefek (KSČM): Letecké muzeum kompletuje expozice

23.06.2014 6:43

V pátek 20. června navštívil radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek spolu s ředitelem Muzea Mladoboleslavska Luďkem Benešem některé depozitáře Národního technického muzea.

Štefek (KSČM): Letecké muzeum kompletuje expozice
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

V pátek 20. června navštívil radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek spolu s ředitelem Muzea Mladoboleslavska Luďkem Benešem některé depozitáře Národního technického muzea, aby si prohlédli možné exponáty, které by bylo možné zapůjčit pro Letecké muzeum Metoděje Vlacha.

„Nezaměřili jsme se jen na letadla, ale i na letecké motory a další pikantnosti. Bude velmi těžké si z kvalitních exponátů vybrat, protože není možné naší budovu muzea nafouknout a vše se ven umístit také nedá…“ posteskl si nad MIGem radní Štefek.

V leteckém muzeu budou k vidění nejen pasivní letadla a jejich komponenty, ale i létající stroje, návštěvníci budou vtaženi i do jejich údržby a provozu. Nebudou chybět ani multimediální expozice, simulátory, seskoková věž a další  zajímavosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zdeněk Štefek - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…