Štěpánek (Trikolora): Poděkování doc. Zdeňku Koudelkovi

10.02.2022 7:08 | Tisková zpráva

Včera skončilo nejhanebnější období naší polistopadové historie.

Štěpánek (Trikolora): Poděkování doc. Zdeňku Koudelkovi
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Včera byl významný den. Včerejškem skončilo nejhanebnější období naší polistopadové historie, jež v důsledku nezákonných vládních opatření rozdělilo občany naší země do dvou nerovnoprávných kategorií. Na ty, kteří něco a někam mohou, a na ty, kteří něco a někam nesmějí.

Poděkování náleží všem svobodomyslným lidem, kteří proti této hanebné režimní zvůli protestovali v ulicích, v médiích i na sociálních sítích. Poděkování náleží rovněž politikům, kteří nezradili ideály obyčejné lidské svobody. Jednoho člověka je ale potřeba vyzdvihnout zcela speciálně, neboť i v evropském kontextu je to ojedinělý úspěch.

Toto vítězství zdravého rozumu a občanské spravedlnosti u Nejvyššího správního soudu České republiky vybojoval právní expert Trikolory, doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

Pane docente, děkujeme!

Mgr. Petr Štěpánek
1. místopředseda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

6:23 Rozvoral (SPD): O petice hnutí SPD je mezi občany po celé republice neustále velký zájem

Jsme jedním z prvních politických subjektů, který začal hned od svého vzniku hájit ve velké míře opr…