Štěpánek (Trikolora): Válka je tragickým vyústěním Majdanu

23.11.2023 15:14 | Ze sítí

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k příčinám válečného konfliktu na Ukrajiině

Štěpánek (Trikolora): Válka je tragickým vyústěním Majdanu
Foto: Hans Štembera
Popisek: První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek

Právě včera v noci to bylo deset let, co na Ukrajině začal tzv. Majdan či Euromajdan, který záhy v režii Spojených států amerických a s podporou Evropské unie vedl ke státnímu převratu. Každý si může sám odpovědět na otázku, zdali je na tom Ukrajina nyní, po deseti letech, lépe nebo hůře, zdali se Ukrajincům žije snadněji nebo obtížněji, zdali ukrajinské hospodářství ve spojenectví se Spojenými státy a Evropskou unií vzkvétá, nebo se hroutí.

Já vím, namítnete: Válka! Ale ta je přece tragickým vyústěním Majdanu. Pokud máte v hlavě mozek, můžete tedy také popřemýšlet, proč onen ozbrojený konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou vznikl. Zdali proto, že Vladimir Putin 24. února 2022 ve čtyři hodiny ráno vykouknul z okna Kremlu a řekl si, dneska by to šlo, nebo zdali ta šílená válka, jež hrozí přerůst do mnohem širšího válečného běsnění, a ty tisíce a tisíce mrtvých nejsou důsledkem právě všech těch předchozích dějů, na jejichž začátku byl právě Majdan, státní převrat, uskutečněný v režii Spojených států amerických a s podporou Evropské unie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.