Vítová (ANS): Prohlášení Aliance národních sil a Národní demokracie o spolupráci

13.03.2021 16:50

Představitelé ANS a ND se dne 10. 3. 2021 domluvili na koaliční spolupráci pro volby do PS PČR v roce 2021. Hlavními tématy programové shody je vystoupení z EU a z NATO, stop protiprávní koronavirové hysterii a zdravotní a ekonomické genocidě národa.

Vítová (ANS): Prohlášení Aliance národních sil a Národní demokracie o spolupráci
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Oba politické subjekty ve svých programech dlouhodobě a komplexně zdůrazňují, že z  hlediska odborných analýz vnějších a vnitřních bezpečnostních hrozeb je tou největší hrozbou pro celý náš národ členství v EU a v NATO, a proto je naprosto nezbytné okamžité vystoupení z EU (dle Lisabonské smlouvy čl. 50) a z NATO (dle Washingtonské smlouvy čl. 13).

Anketa

Je Miloš Zeman dobrým prezidentem? (Ptáme se od 10.3.2021)

79%
21%
hlasovalo: 39288 lidí

Členské státy EU jsou podle smluv z Maastrichtu, Amsterodamu (Maastricht I / II) a Lisabonu zavázány – bez ohledu na podobu a složení jednotlivých národních vlád – k praktikování pouze jednoho a to neoliberálního kapitalistického ekonomického modelu. EU je centrálně organizovaná a smluvně zaručená dominance nadnárodních finančních a hospodářských kartelů nad národními státy. EU a NATO jsou provázány ekonomicky, organizačně, personálně a logisticky.

Činnost EU a NATO je základním pohonem pro existenci všech ostatních hrozeb, jakými jsou  vzrůstající vojenské soupeření mezi světovými mocnostmi, mezinárodní terorismus a strategicky řízená migrace, lockdown a decimace národní ekonomiky, ničení vzdělanosti mládeže, povinné testování i očkování proti tzv. pandemii, smrtelně vysoké limity neionizujícího záření, sítě 5G ohrožující genetiku člověka atd. 

ANS a ND absolutně odmítají takzvané nepovinné testování, očkování i plánované čipování, které je protiústavní a hlavně protilidské! Všichni obyvatelé ČR jsou protiprávně vydíráni a zneužíváni vládou a parlamentem a záměrně falešně informováni mainstreamovými médii.

ANS i ND si jsou jako jediné dva politické subjekty v ČR vědomy toho, že návrat k normálnímu životu znamená zásadní změnu neoliberálního kapitalistického systému a ne pouze návrat před koronavirovou hysterii. Právě stávající neoliberální kapitalistický systém je zdrojem současné  situace, kdy jsou fyzicky a ekonomicky ohroženy životy lidí a samotná existence našeho národa.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně Aliance národních sil

Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie

Převzato z Profilu.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…