Vítová (ANS): Protikovidová politika malých kroků.

28.03.2021 10:05

„Jsme přímými svědky toho, že medicína se z léčící profese zvrhává do hromadného vraždění. Státní úředníci vydali v roce 2020 vražedné příkazy.“ To jsou slova paní Very Sharavová, která přežila holokaust.

Vítová (ANS): Protikovidová politika malých kroků.
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Jak se tomu ďábelskému plánu bránit? Politikou celého komplexu malých kroků!

Zde jsou protivládní a protikovidová opatření:

1)   Nejprve je nutné, aby si tohoto ďábelského plánu zničení lidstva ze strany globálních elit byl člověk vědom. Je nutné vědět, že nám všem jde o život. Toto poznání je kruté a mnozí se mu brání, ale důkazů jsou již veřejně k dispozici tisíce.

2)   Je nezbytné projevit osobně svoji odvahu a tento plán veřejně odmítnout.  Jak to udělat? V našem případě, kdy nemáme k dispozici mocenské složky (policii, armádu a soudy) je nutné dělat politiku každodenních a systematických malých kroků a velmi rychle vytvořit informované masové veřejné mínění. To je podstata odporu, který pak – při masové změně veřejného mínění - nedokážou zvládnout ani silové složky státu.

3)   Vzhledem k tomu, že sdělovací prostředky hlavního proudu (deníky, televize a rozhlas) jedou smrtonosnou globalistickou agendu, musíme - každý  z nás! - využívat  možností, které máme. Buď osobní angažovanost v terénu (například demonstrace a veřejné aktivity) nebo využívání sociálních sítí: posílání emailů, sdílení, psaní a natáčení videí. Vzhledem k zákonu času začínají mít sociální sítě čím dál větší vliv na mínění lidí než mainstream.

4)   Jednou z forem odporu jsou masově podávaná trestní oznámení: na vládu, na zaměstnavatele, na lékaře. Vzory jsou k dispozici, ale jde o to je opravdu vlastním jménem poslat!

5)   Sundejte roušku nebo respirátor kdykoliv můžete. Kdykoliv a veřejně!!!

6)   Informujte svého zaměstnavatele, že porušuje zákon, když vyžaduje povinné testování a nošení respirátorů, které navíc nejsou žádnou zdravotní pomůckou. Informujte o porušování zákona také své přátele (i nepřátele).

7)   Podlehnout systému je možné jen kvůli velkému existenčnímu ohrožení (fyzickému, legislativnímu či ekonomickému) - ovšem pouze za předpokladu splnění předcházejících bodů.

8)   A hlavně se nenechejte očkovat! Po očkování budete mít změněnou DNA a bude se na vás vztahovat legislativa jako na geneticky upravené organismy.

9)   Jezte vitamíny a posilujte svoji imunitu. V případě návštěvy lékaře buďte velmi pozorní a ke všemu vyžadujte vždy informovaný souhlas.

10)  Vězte, že máte jen jedno tělo na celý život a máte právo a povinnost o něj pečovat! Nikdo jiný na vaše tělo právo nemá.

11)  Pamatujme – my všichni – že nelze na nikoho spoléhat. Žádný mesiáš nepřijde a nezachrání nás. Musíme se zachránit sami! Jsme potomci husitů a jejich heslo, se kterým vyhrávali bitvy, je dnes heslem naším: „Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme!“

ZDROJ CITACE Very Sharavové:

https://otevrisvoumysl.cz/zena-co-prezila-holokaust-poukazuje-na-podobnosti-mezi-tehdejsim-rezimem-a-co-se-deje-dnes/

Převzato z profilu političky.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

9:15 Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

Dnešní oprávněné diskuze o současném návrhu migračního paktu jsou vedeny víceméně ve dvou rovinách: …