Vostrá (KSČM): Předseda pražské ODS „oprašuje“ staré kamarády

09.03.2014 8:26

Praha má nového předsedu ODS a právě od něho jsme čekali tu tolik deklarovanou změnu. Na podzim se však opět může objevit v komunálních volbách Bohuslav Svoboda.

Vostrá (KSČM): Předseda pražské ODS „oprašuje“ staré kamarády
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Politika je zřejmě záchrannou sítí pro všechny členy ODS, byť mají mnoho nevyřešených problémů. U Svobody jsme návrat opravdu nečekali. Čeká ho zřejmě soud, protože byl obviněn kvůli kartě Opencard. Z jeho úst zaznívá, že vše bylo zpolitizované, vymyšlené a zaplacené. Filipu Humplíkovi však nevadí ani to, že byl Svoboda vydán sněmovnou ke stíhání. A tak mi připadá, že se tentokrát ODS trochu přepočítala. Lidé už nevěří tomu, že Svoboda o ničem nevěděl. Navíc obviňovat jak policii, tak nezávislé soudy mi připadá nejen neetické, ale i hloupé. Věřme tedy, že bude v Praze v komunálních volbách platit základní pravidlo: rozhodují občané a ti ve většině případů přemýšlí o tom, komu dají svůj hlas. Předseda pražské ODS Humplík s ODS dlouhodobě spolupracuje jako reklamní agentura. Podílel se především na kampani Miroslavy Němcové v podzimních parlamentních volbách. Všichni víme, jak jeho angažmá u této političky dopadlo a nakolik bylo úspěšné. Věřme tedy, že ani tentokrát se nemusíme bát Svobodova návratu. 

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Ať už vědomě nebo z hlouposti pracujete proti ČR, probuďte se

18:09 Farský (STAN): Ať už vědomě nebo z hlouposti pracujete proti ČR, probuďte se

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.