Vystrčil (ODS): Hlavní pro mě je a vždy bylo pracovat v regionu a pro region

28.05.2016 12:48

ODS rozjíždí volební kampaň, Miloš Vystrčil bude obhajovat senátorské křeslo.

Vystrčil (ODS): Hlavní pro mě je a vždy bylo pracovat v regionu a pro region
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor a místopředseda ODS Miloš Vystrčil

Představení všech lídrů pro krajské a senátní volby, programových priorit i odhalení hlavního motivu a grafických vizuálů. Tak bude vypadat program oficiálního zahájení kampaně ODS pro podzimní volby, které odstartuje na netradičním a inspirativním místě. Hlavní postavy ODS v čele s předsedou strany Petrem Fialou odhalí novinky na palubě Cargo Gallery – Lodi plné umění, která kotví v Praze na Rašínově nábřeží za železničním mostem. Začátek události je naplánovaný na pondělí 30. května v 11.00 hodin.

Zahájení kampaně se zúčastní i Miloš Vystrčil, který v nadcházejících volbách bude obhajovat pozici senátora za obvod č. 52 – Jihlava. „Na zahájení kampaně do Prahy pojedu, ale hlavní pro mě je a vždy bylo pracovat v regionu a pro region,“ okomentoval pražské zahájení kampaně senátor Miloš Vystrčil, který bude také na osmém místě kandidátky ODS do zastupitelstva Kraje Vysočina.

„Spojení řadové pozice neuvolněného krajského zastupitele s pozicí senátora mi pomohlo nejen neztrácet kontakt se životem a děním regionu, nýbrž i důstojně prosazovat zájmy Jihlavy a regionu v Praze. Logicky je proto pro mě rozhodující senátní kampaň, kandidaturu do krajského zastupitelstva vnímám také zejména jako podporu lídrovi krajské kandidátky Zdeňku Geistovi a dalším našim čelním kandidátům,“ uvedl Miloš Vystrčil.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu