Zimola (ČSSD): Sobotkovské “sjednocování” nadále pokračuje

21.10.2018 17:48

Komentář na facebookovém profilu k průběhu a výsledkům jednání širšího vedení ČSSD

Zimola (ČSSD): Sobotkovské “sjednocování” nadále pokračuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Zimola

Dnes je to na rok přesně od drtivé porážky ČSSD ve volbách do PSP. Reflexe? Smutné výročí namísto otevřené debaty o příčinách a o budoucnosti přineslo včera na jednání ÚVV dehonestaci a hon na ty, kteří se pokouší pojmenovávat věci pravými jmény, přicházejí s programovými náměty a návrhy na celostátní i komunální úrovni, s podněty na významné změny ve vnitřním chodu ČSSD - přeregistrace, nové stanovy, větší zapojení celé členské základny do významných personálních a politických rozhodnutí, posílení činnosti odborných komisí atd.

Včera dosavadní širší vedení ČSSD propáslo další šanci ukázat jinou, novou a pozitivní tvář směrem k voličům i celé členské základně. Jsem smutný z toho, že nadále pokračuje sobotkovské “sjednocování” a štvanice na lidi s vlastním názorem, a to za vydatné pomoci vybraných médií a aktivní spoluúčasti těch bývalých či současných představitelů, kteří spoludirigovali sešup ČSSD v posledních 4 letech až k samotné hranici volitelnosti. To si sociální demokracie ani tisíce řadových sociálních demokratů opravdu nezaslouží...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…