Zwyrtek Hamplová: Pane Humle, a co si tak s Petrou pinknout o váš poslanecký mandát?

11.07.2014 10:26

Neuráží mne, že Petra Kvitová má bydliště v Monaku. Uráží mne, že tento stát má takový systém daní, že být zde úspěšný, schopný a pracovitý je za trest. A rozhodují o tom lidé typu Humla, kteří si nevidí do úst.

Zwyrtek Hamplová: Pane Humle, a co si tak s Petrou pinknout o váš poslanecký mandát?
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Takže, pane poslanče - co si tak s Petrou pinknout? O poslanecký mandát? Když prohrajete, protože ona bude lepší než vy, položíte funkci poslance, a když nad ní vyhrajete, ona se přihlásí zpět do České republiky, jíž tak krásně vládnete a vytváříte daňový systém. Co vy na to?

Ono totiž na mne působí lépe otevřené chování typu přehlášení se do Monaka (protože mne neuráží, že tam Petru Kvitovou každý bude znát, a to jako Češku), než přebíhání z partaje do partaje podle toho,kde je jistější ten post - viz přespolní běh pana Humla z Věcí veřejných do ČSSD.
Petra Kvitová nám dělá reklamu, za kterou bychom jí měli spíše ještě platit. Ale chápu, že lidé typu poslance Humla, kteří z našich daní žijí, přivádí k šílenství, že daně Petry nebude moci rozházet za všechny ty státní maturity, S. karty a jiné výmysly politiků. Ještěže tak!
Nemohu se totiž ubránit dojmu, že v rukou Petry ty peníze budou na správnějším místě než v rukou našich politiků. A je jedno kde - zda v České republice,nebo v Monaku (viz fotografie autorky tamtéž).

V každém případě se ale možná panu Humlovi podaří zviditelnit Českou republiku po svém. Země, která chce brát ústy svého poslance občanství Wimbledonské vítězce, za pozornost skutečně stojí. Ale spíše tak, že její vedení patří do Bohnic. 

Nejen za ten výrok, ale za celý daňový systém, který ze schopných dělá nepřátele, z živnostníků parazity, a zaměstnancům bere odvody, aby jim pak sdělil, že nemá na jejich důchody. Až všichni ti pochopí, že se musí spojit proti státu, reprezentovanému podobnými politiky, a nestát proti sobě, protože to je to, co se těm politikům hodí hlavně před volbami, možná to konečně dopadne všechno jinak. A je patrně načase, jinak tuto zemi vytunelujeme sami, a ty schopné vyženeme.

Petro - byl to famózní výkon, kašli na Humly, lidi stojí pro tobě! Včetně bydliště v Monaku. Máš recht.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Zwyrtek Hamplová - profil

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice