Zwyrtek (NEZ): Je-li Liana Janáčková rasistka, je nás 10 milionů rasistů

26.08.2016 22:34

Jen se narozdíl od ní bojí většina z nich mluvit pravdu. Ale může být pravda projevem rasismu?! V naší zemi asi ano - je tu totiž všechno poslední dobou postavené na hlavu.

Zwyrtek (NEZ): Je-li Liana Janáčková rasistka, je nás 10 milionů rasistů
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Čtu to už hodně let. I teď se k Lianě Janáčkové z Ostravy Mariánských hor, která kandiduje do Senátu za Nezávislé,  a která by se mnohým z pražské kavárny v tom Senátu nehodila do krámu, přiřazuje slovo "rasistka", a ocitla se dokonce na jejich seznamu - například spolu se spisovatelem Benjaminem Kurasem.  Ať tento stupidní seznam tvořil kdokoliv, v každém případě je Liana Janáčková v dobré společnosti.

Jenže ten seznam není úplný. Nebo je tu někdo, až na pár pomatenců, kteří tu chtějí uprchlíky?

Je tu někdo, kdo považuje Romy za bezproblémové a pracovité?

Je-li sám fakt mluvit pravdu rasismem, pak je nás deset milionů. Nebo není pravda, že Romové jsou více než ostatní problémoví, nepřizpůsobiví, že na ně všichni doplácíme, protože většina z nich nikdy nebude pracovat, a jen čeká s nataženou rukou na to, co bez práce dostanou, a za tím účelem od ranného věku rodí děti, a vyřizují si invalidní důchody...? A není pravda, že téměř všichni odmítáme přijímat hordy muslimů, pro které jsme nuly, a kteří si z nás udělali dojné krávy? A kteří si tu prostě dělají, co chtějí?

Tak proč se o tom nesmí vlastně mluvit?

A může být vůbec pravda projevem rasismu?

Jistě - ve státě, kde je od tohoto týdne krádež právěm chráněným projevem názoru, možná ano.

Ale nezdá se vám to tady poslední dobou všechno postavené na hlavu?

Mluvit pravdu o určitém etniku, které žije v převážné většině z daní nás, co pracujeme, a kašle na všechna pravidla, je prý projev rasismu.

Krádež a zničení prezidentské standarty včetně vniknutí na cizí objekt je prý naopak právem chráněný projev názoru.

Maminky, které pracují, nedostanou porodné ani přídavky, zatímco ty, které jen rodí, dostávají vše. Proč pak normální rodiny nemají více dětí, divíme se? Protože na ně stát kašle. Podporuje ty, kolem kterých chodí ti pracovití do práce, a kteří od rána, pardon, od poledne, vyhulují.

Platíme si zdravotní pojištění, ale jak jsme vážně nemocní  nebo jsou nemocné naše děti, abychom sbírali víčka. Ale pro romské děti jsou peníze vždy - jinak je to rasismus. Proto se jich rodí tolik.

A viděli jste někdy romského bezdomovce? Já ne. O Romy se přece stát starat musí.

Kdo je tady dnes diskiminován, jsou bílí a pracující.

Na co si to tady tedy hrajeme? Nemáme už zdravý rozum?

Přeji si, aby Liana Janáčková usedla v Senátu. Není rasistka více, než každý z nás. A bude nahlas do mikrofonu říkat to, co se ostatní odváží jen doma a po pár sklenkách.  Protože pravda je tady trestná. Naopak krádež trestnou přestala být.

A víte, kdo první bude rozhodnutí soudu o odcízení vlajky na Pražském hradě zneužívat? Schválně. Všechno, co Romové odcizí, bude projev názoru, že nesouhlasí s bílým etnikem, jeho stylem života, a jeho způsobem bydlení. Zkrátka "my nekradli, paní sudkyňa, my jen projevovali názor. Proč by ten gadžo měl mít auto...? (televizi, hodinky, peníze... dosaď dle libosti)."

Zkrátka žijeme v Absurdistánu. A abychom se vrátili nohama na zem, musí být v Senátu lidé jako Liana Janáčková. A řeknu to po našem - protože tam tam, kurva, tu pravdu řekne. Protože je s tou pravdou každý den konfrontována. Běžte už zkrátka do pryč s tou politickou korektností, která je jen  krycím názvem pro sprosté LŽI.

A vy na severní Moravě v obvodu udvážné Liany Janáčkové - dejte jí svůj hlas! Protože je nositelkou pravdy.  A proto se jí všichni tak bojí.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy