Poslední příspěvky z profilů

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
JUDr. Vojtěch Filip
JUDr. Vojtěch Filip byl položen dotaz

Většinový systém

Pane poslanče, na své návštěvě Ústeckého kraje řekl prezident, že se jednoznačně staví za většinový volební systém. Jaký názor na to má vaše strana?

RNDr. Petr Nečas
RNDr. Petr Nečas byl položen dotaz

Většinový systém

Pane předsedo, na své návštěvě Ústeckého kraje řekl prezident, že se jednoznačně staví za většinový volební systém. Jaký názor na to má vaše strana?

Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

Většinový systém

Pane předsedo, na své návštěvě Ústeckého kraje řekl prezident, že se jednoznačně staví za většinový volební systém. Jaký názor na to má vaše strana?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

Schwarzenberg prezidentem

Pane ministře, včera ve zprávách kníže lakonicky odpověděl na otázku, zda bude kandidovat i v případě nepřímé volby: Asi budu muset, řekl. Držíte mu nůž pod krkem?

Václav David
Václav David odpověděl na dotaz

Plný souhlas

Můžete napsat i Lucii Kmentové na email: lckm@seznam.cz Nedávno mi totiž tvrdila, že jí lidé píší jen to, že ji podporují.

JUDr. Marie Nedvědová
Ministerstvo obrany
Strana svobodných demokratů
Dr. Libor Rouček
Mgr. Juraj Thoma
Václav David
Václav David byl položen dotaz

P. Kmentová

Pravda, paní Kmentová nemá u KDU co dělat, kazí dobré jméno, silné hodnoty a tradici! Křížková

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

Teror

Pane Kalousku necháte si líbit to terorizování ze strany VV a ODS? Vypadáte jako jediná slušná pravicová strana, VV a ODS jsou jenom překabátněný soudruzi. Mimochodem s tim Schwarzenbergem to neni dobrý nápad.....už je moc starej.

Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek byl položen dotaz

Minimální mzda

Pane Drábku pan prezident si myslí, že neni možné brát vyšší sociální dávky než je minimální mzda. Domnívám se, že má pan prezident pravdu a minimální mzda by měla být vyšší. Chci se zeptat kdy hodláte na doporučení pana prezidenta zvýšit minimální mzdu?

Bc. Václav David
MUDr. Jan Hýsek
RSDr. Vlastimil Balín
RSDr. Vlastimil Balín byl položen dotaz

OMMO

Pane doktore, máte oficiální stránky Vašeho hnutí? Hledala jsem na Seznamu a neustále mě to nabízelo jen výsledky jakési společnosti na výrobu mouky... :)

JUDr. Petr Hulinský, Ph.D.
JUDr. Petr Hulinský, Ph.D. byl položen dotaz

Zprávy v EURU

Pane doktore a zastupiteli Hulinský, přečetla jsem si v EURU a na Parlamentních Listech že máte po panu Březinovi přebrat jeho křeslo, co by to znamenalo pro Prahu, můžete být trochu konkrétnější? Eva Krátká