Poslední příspěvky z profilů

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
JUDr. Jeroným Tejc
Mgr. Bohuslav Sobotka
RNDr. Petr Nečas
Prof. Ing. Václav Klaus, CSc
Mgr. Bohuslav Sobotka
RNDr. Petr Nečas
Ing. Martin Kocourek
Ing. Martin Kocourek
Ing. Martin Kocourek vložil nový článek

Problémy s ne tak zcela jednotným eurotrhem

Eurokomisař Michel Barnier pokračoval návštěvou České republiky ve své evropské "tour" na obhajobu svého Aktu o jednotném trhu Evropské unie. Ten představuje 50 nových konkrétních opatření, která mají dokončit sjednocení evropského vnitřního trhu.

Jana Vaňhová
Daniela Kovářová
Jiří Paroubek
Jiří Paroubek vložil nový článek

Špinavost je lhát

Jakýsi sociolog Janďourek, prý odborník, jehož jméno jsem nikdy neslyšel, se rozčiluje v Reflexu, že prý chci spolupracovat s komunisty. Jak je to jednoduché, když se vytrhnou dvě věty z kontextu a dezinterpretují se.

Marek Vokšay
RNDr. Petr Nečas
Michal Doktor
Michal Doktor byl položen dotaz

euro

Podle pana Rusnoka jsme měli EURO příjmout už dávno. Kdy ho přijmeme podle vás? Děkuji za odpověď.

Ondřej Liška
Ondřej Liška byl položen dotaz

zelený Klausovec

Dobrý večer pane Liško, docela mě zaujala reportáž o Pavlu Svobodovi od Zelených, který obdivuje Václava Klause. Co na to říkáte?

Ing. Miroslav Kalousek
Ing. Miroslav Kalousek byl položen dotaz

finanční ústava nehoří?

Dobrý večer pane Kalousku, přečetla jsem si v novinách, že jste jaksi rezignoval na finanční ústavu, která by byla dobrým bičem na politiky. Proč? Bude to tak se všemi politiky, že před volbami naslibujete sebeomezování a po volbách ticho po pěšině?

JUDr. Jiří Pospíšil
JUDr. Jiří Pospíšil byl položen dotaz

podfuk na voličích!

Pane ministře, proč jste slibovali, že prosadíte třeba konstruktivní vyjádření nedůvěry vládě do konce tohoto roku, když jste od začátku věděli, že to do konce tohohle roku nemůžete stihnout? Není to jasný podfuk na voliče?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek byl položen dotaz

Pecinův paradox

Pane Paroubku, podle vlastních slov uveřejněných u vás na webu chce exministr Pecina v ČSSD následovat příkladu třeba pana Miroslava Grégra. Pan Grégr, ale vystoupil ze strany, na protest proti sesazení Topolovy vlády. Není to ironie? Myslíte, že Pecina opravdu půjde v Grégrových stopách a vystoupí ze soc. dem.?