Poslanec Doktor šokuje: Komunisty volili i členové ODS

15.10.2012 11:32

Komunisty prý o víkendu volili dokonce i členové ODS. Ne, že by věřili jejich receptům na řízení kraje, ale chtěli potrestat premiéra Petra Nečase a přimět jej, aby se vzpamatoval. Od několika straníků prý takový postoj zaregistroval nezařazený poslanec Michal Doktor.

Poslanec Doktor šokuje: Komunisty volili i členové ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Doktor

Poslanec Michal Doktor si připsal pozoruhodný úspěch, když o víkendu dokázal se svým hnutím Jihočeši 2012 v krajských volbách porazit i ODS, kterou před nedávnem s rázným prásknutím dveří opustil.

Nyní na svém Facebooku poznamenal, že podmračené pondělní počasí nebude způsobené komunisty. Jejich skutečná podpora prý zdaleka není tak velká, jak to podle  volebních výsledků vypadá. "V těchto volbách volili komunisty i členové ODS. To jsem já od nich slyšel několikrát. Prý aby se Nečas a spol. probrali," popisuje poslanec. „Připouštím, že to zní trochu napjatě - leč je to pravda,“ ubezpečuje.

V kontextu tohoto protestního hlasování tedy podle něj první komentáře, děsící se rudého tsunami, působí spíše dojmem otoku na mozku.

Celý komentář Michala Doktora na Facebooku:

Dnešní pondělí je trochu podmračené..., ale komunisty to nebude. Nabízím vám vysvětlení, které připouštím zní trochu napjatě - leč je pravda. V těchto volbách volili komunisty i členové ODS. To jsem já, od nich, slyšel několikrát. Prý, aby se Nečas a spol. probrali... První komentáře tedy spíše vypadají na otok na mozku.. Já chci ještě jednou poděkovat za podporu našeho projektu Jihočeši 2012. Přeji Vám hezký den.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…