Primátor Hudeček to schytal za Blanku od Béma. Čtěte, co napsal

23.11.2013 17:24

Exprimátor Prahy Pavel Bém se pustil do nynější hlavy metropole Tomáše Hudečka. Obvinil ho, že v souvislosti s tunelem Blanka lže (a spolu s ním i média), že je to diletantský a hloupý člověk, který ničí dobré jméno Prahy a jejích obyvatel.

Primátor Hudeček to schytal za Blanku od Béma. Čtěte, co napsal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-primátor Pavel Bém

„Přepišme novodobou právní historii českého státu. Prohlásíme celou Českou republiku za jednu velkou černou stavbu. Zpochybněme standardní smluvní vztahy mezi investorem a jeho dodavatelem/stavitelem. Zpochybněme vlastnictví. Investor, který staví za své na svém pozemku, není vlastníkem majetkové hodnoty, která takto vzniká. Staví vám někdo garáž za vaše vlastní peníze s platným stavebním povolením a řádně podepsanou smlouvou? Garáž není vaše a ještě k tomu se jedná o černou stavbu!“ sarkasticky začíná Pavel Bém.

Celý text čtěte ZDE.

A pak jde přímo k věci. „Pan Hudeček `and his boys` prohlásili na začátku tohoto týdne, že tunel Blanka je černá stavba. Jeho výkřik okamžitě převzala česká média a v hlavách české veřejnosti tak byla přijata nová `skutečnost`, nová `pravda`. (…) Není nic, co by mohlo podpořit toto konstatování současného politického vedení Prahy. Hudeček tedy lže. A v okamžiku, kdy to říkají česká média, lžou s ním,“ nebere si exprimátor servítky.

„Vraťte se, odkud jste přišel!“

Následně vyjmenovává dalších šest lží, které Hudeček šíří. „Jsem přesvědčen, že Hudečkovým lhaním a obsahovou prostotou práce českých médií dochází k nenapravitelnému poškození dobrého jména ve světě zcela unikátní stavby, jakou je tunelový komplex Blanka. Svojí prostořekostí, politickou nezodpovědností, manažerským diletantstvím i lidskou hloupostí tak ničí kredit Prahy, stavebníků, architektů a všech dalších (jsou jich tisíce), kteří se na výstavbě podíleli či podílejí,“ pokračuje.

A primátorovi z TOP 09 vyčítá, že řízení města totálně paralyzoval. „Pan Hudeček zanáší do české politické kultury fenomén právního nihilismu. Jeho neúcta k právu je tak fenomenální, že je schopen pro záchranu vlastního krku zpochybnit i to, že má nos mezi očima. Lže, špiní, protože nic jiného neumí. Tím vytváří `novou politickou kulturu`. Ta je perverzní a zničující. Život v Praze nejprve zpomalil, dnes zastavil. Nic nového nevzniká, nic se nestaví, smlouvy `neplatí`, stavby se zastavují. Budoucnost je `nikde`, protože ve strachu, aby se nedostal `do tepláků`, totálně paralyzoval chod české metropole. Pane primátore, vraťte se, odkud jste přišel,“ vyzývá Hudečka Pavel Bém.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…