Rebelující poslanec ODS: Straníci mi vyhrožují. Řeknu vše, i jména

06.11.2012 9:35

Na facebookovém profilu poslance ODS Tomáše Úlehly, který byl rovněž součástí „opozice“ proti Nečasovu vedení strany, se v pondělí večer objevil příspěvek popisující mnohé pozoruhodnosti, které se kolem Úlehly dějí od chvíle, kdy se rozhodl vystoupit proti vedení strany.

Rebelující poslanec ODS: Straníci mi vyhrožují. Řeknu vše, i jména
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec za ODS Tomáš Úlehla

Mimo jiné se prý doslechl, že jej na Kongresu ODS kdosi vyfotografoval po půlnoci v hotelovém baru a fotka se promptně dostala k jistému europoslanci, který se s ní chlubil členu vedení strany. Obě jména prý Úlehla sdělí poslancům v úterý.

Poslanec Tomáš Úlehla podle svého vyjádření přivítal slova premiéra Nečase z Kongresu ODS, že budou ve straně upřednostňováni ti, kteří mají důvěru a dobrou pověst v místě svého působení. „Jen tedy nevím, proč na právě skončeném Kongresu pobíhal v kuloárech jeden významný europoslanec a jednomu novému místopředsedovi sděloval, že má fotku "slušňáka" rockera (kdyby nevyměknul) z pátečního posezení,“ píše dále.  Mělo se to odehrát v lobby baru na hotelu, kde Úlehla soukromně přespal v noci před kongresem.  

„Nevím, proč se dnes pánové z pověření vládních "vyjednavačů" objednali k mému bývalému společníkovi (a chtějí se vrátit...), aby z něj vymámili nějakou kompromitující skutečnost ohledně mé osoby,“ pokračuje ve výčtu podivností kolem jeho osoby.

„Nevím, proč mi někdo vyloupil domovní schránku s výpisy z bank firem i rodinných příslušníků (šetří PČR), a proč mi banka preventivně sama od sebe minulý týden zablokovala business kartu pro pokus o zneužití a průniku na účet,“ líčí dále s tím, že vše už bylo oznámeno policii.  

„Nevím, proč je mi slibováno "modré z nebe" i vyhrožováno "odstraněním z politiky nebo něco navíc,“ nechápe.  Rovněž je prý pozoruhodné, že se na pražském parkovišti snažil do jeho auta dostat jistý „lysohlavý pan Baudyš z Prahy – Chodov“ a celou akci si ze svého auta fotografovala jistá blonďatá slečna. 

Byly prý učiněny i další pokusy o jeho dehonestaci, například prostřednictvím policie či BIS, nebo jeho známých ve Zlínském kraji. A od druhého září, kdy vypukla „rebelie“ v řadách ODS, má prý poslanec Úlehla řadu podobných pozoruhodných zážitků.

„Hnus! Zítra na klubu ODS sdělím ta dvě jména europoslance a kolegy poslance,“ uzavírá své facebookové svědectví. ParlamentníListy.cz se chtěly poslance zeptat po podrobnostech podivností, které jej pronásledují. Na SMS dotazy však Úlehla prozatím nereagoval.

Celé vyjádření poslance Úlehly na FCB:

Tak uvidíme zítra... Věřím proslovu pana předsedy o vnitrostanické jednotě a upřednostnění těch, co mají důvěru lidí a dobrou pověst v místě jejich působení... Kéž by ! Jen tedy nevím, proč na právě skončeném Kongresu pobíhal v kuloárech je den významný europoslanec a jednomu novému místopředsedovi sděloval, že má fotku "slušňáka" rockera (kdyby nevyměknul) z pátečního posezení v lobby baru na hotelu, kde jsem zcela soukromně již o den dříve před 23. kongresem přespal, abych po náročném týdnu trochu zrelaxoval... Nevím, proč se dnes pánové z pověření vládních "vyjednavačů" objednali k mému bývalému společníkovi (a chtějí se vrátit...), aby z něj vymámili nějakou kompromitující skutečnost ohledně mé osoby... Nevím, proč mi někdo vyloupil domovní schránku s výpisy z bank firem i rodinných příslušníků (šetří PČR), a proč mi banka preventivně sama od sebe minulý týden zablokovala business kartu pro pokus o zneužití a průniku na účet (oznám,eno PČR)...

Nevím, proč je mi slibováno "modré z nebe" i vyhrožováno "odstraněním z politiky nebo něco navíc"... Nevím, proč kolem našeho auta na parkingu v Praze chodil a klikami cloumal lysohlavý pan Baudyš z Prahy - Chodov, a proč z jeho vozidla to celé fotila mně dnes již známá slečna za volantem... A netuším, proč byly učiněny další snahy o moji dehonestaci (znemožnění) před veřejností cestou "vhodného" zásahu policie nebo BIS (tomu napomáhali i někteří lidé ze Zlínského kraje)... A mám ještě několik krásných zkušeností od 2. září až do včerejšího dne. Hnus ! Zítra na Klubu ODS sdělím ta dvě jména europoslance a kolegy poslance...

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…