Souloží s malými holčičkami. Bárta odráží obvinění Škárky

30.09.2011 19:24

Škárka souloží s malými holčičkami, tak nějak absurdně by muselo znít obvinění, aby se vyrovnalo škopku špíny, který podle Víta Bárty na něj vylil bývalý poslanec Véček v deníku Aha. Ten v rozhovoru pro deník tvrdí, že Bárta si v minulosti natáčel pravidelné akce pro obchodní a politické partnery, při nichž si je filmoval v přítomnosti modelek, hostesek nebo i skutečných prostitutek.

Souloží s malými holčičkami. Bárta odráží obvinění Škárky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

V rozhovoru pro bulvární deník Aha! tvrdí z Věcí veřejných vyloučený poslanec Jaroslav Škárka, že není z těch, kdo chce házet špínu, ale když o něm stranické špičky Vít Bárta a Josef Dobeš říkají, že si všude půjčoval peníze, musí reagovat. A to, co na bývalé spolustraníky prozradil, není nic, čím by se mohli příliš chlubit. Týká se to hlavně Bártových večírků a Dobešovy šéfky kabinetu.

Dále k věci:

Večírky jsem nezažil, ale vyprávěli mi

Večírky byly pravidelnou akcí pro obchodní a politické partnery, které se konaly jednou za měsíc. „Bárta si pozval k bazénu dole v domě partnery. Bylo to za přítomnosti slečen různé pověsti, od asistentek z ABL přes hostesky, modelky a skutečné prostitutky. Bárta si tyto večírky natáčel," uvádí Škárka o bývalém ministru dopravy.

Natáčení se provádělo skrytou kamerou. „Ti muži teď proti němu nesmí vystoupit, protože se bojí, že vytáhne některou nahrávku a zničí jim život," obsazuje Škárka šéfa poslanců VV do role možného vyděrače. Zároveň ale přiznává, že neví, kam až to s prostitutkami došlo, protože on sám se večírků nezúčastňoval a měl informace zprostředkované těmi, kteří tam chodili.

Co na to? Snad jen: Souloží s holčičkami

"Náhoda neexistuje! A to že MfD v jeden den vydá jakousi kauzu o tom, že moje někdejší společnost ještě loni kohosi špehovala a současně v deníku Aha! vyjde rozhovor s panem Škárkou v naprosto nestandardním formátu a prostoru pro tento deník, to náhoda není," reagoval pro ParlamentníListy.cz Vít Bárta na celostránkový rozhovor se Škárkou.

Dále čtěte:

Šéf poslaneckého klubu VV Bárta ParlamentnímListům.cz potvrdil, že přesto, že vyjádření Škárky v deníku zaplnilo celou jednu tiskovou stranu, nikdo z Aha! jej neoslovil, aby se mohl bránit. Škárkova obvinění pak označil za naprosto absurdní. „To jsou nehorázné lži. V obraně na ně, mě jen napadlo, bezskrupulózně obvinit Škárku z toho, že souloží s malými holčičkami. To je ten typ lží, na které už nejde nějak seriozně reagovat," řekl znechuceně Bárta redakci.

Dodal, že nechápe a mrzí ho, že Aha! takovému bezuzdnému očerňování dává prostor. „Nejsem pan Kalousek, abych dal Škárkovi pár facek, ale rozhodně by si je zasloužil," podotkl Bárta.

Bárto, sledoval jsi cukráře

To deník MfD se do Bárty ve stejný den pustil přes jeho někdejší bezpečnostní agenturu ABL. Deník už v minulosti informoval o tom, že agentura sledovala politiky. V pátek pak s odvoláním na vyšetřování Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu deník uvedl, že prý měli detektivové ABL v hledáčku i cukráře Jiřího Štylera, který byl aktivním kritikem radnice Prahy 11. Štylera navíc minulý rok v červnu někdo brutálně napadl. Pachatele se najít nepodařilo.

„Materiály jsou zprávy ze sledovacích akcí, jsou opatřené fotkami a dokonce jsou k dispozici i videozáznamy u kamer detektivů ABL. Vše je podpořeno svědectvím Kristýny Kočí," přiblížil pro rozhlas reportér MfD Jaroslav Kmenta s tím, že materiály, které má k dispozici, jednoznačně dokládají, co ABL ještě loni dělala a jak se chovala kolem osoby Jiřího Štylera.

Opětovné úniky ze spisů? Skandál 

„Já považuji za skandální opětné údajné úniky z údajného policejního spisu z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu! Je pr mě fascinující, že údajně před dvěma měsíci měla Kristýna Kočí v této věci poskytnout svědectví. Ptám se, proč to tedy neudělala už výrazně dříve! Ptám se, jakou ona v tom má roli, že podává svědectví!" odmítl Bárta pro ParlamentníListy.cz i materiál MfD.

Bárta současně poukázal na to, že od loňského roku není generálním ředitelem ABL a detektivní divizi bratr Bárty Matěj už prodal, „aby zabránil jakýmkoliv pochybnostem a spekulacím na podobná témata".

K věci:

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ondřej Vaněk

Tomio Okamura byl položen dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,

je SPD ochotná ke spolupráci, příp. k vytvoření koalice s KSČM pro parlamentní volby v příštím roce? Děkuji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…