Radní Prahy chystají změny v dozorčí radě společnosti Kolektory Praha

10.01.2012 9:18

Pražští radní na úterním zasedání chystají personální změny v dozorčí radě městské firmy Kolektory Praha. Odejít by zřejmě mohli lidé spojení s minulým vedením města.

Radní Prahy chystají změny v dozorčí radě společnosti Kolektory Praha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace proti koalici ODS a ČSSD na magistrátu

Nová koalice ODS a TOP 09 postupně vyměňuje členy v orgánech všech městských firem. Své zástupce už zvolila do dozorčích rad dopravního podniku, Pražské vodohospodářské společnosti i Obecního domu. V úterý bude jednat o firmě Kolektory Praha, v jejíž dozorčí radě dosud sedí například zastupitelé ČSSD Miroslav Poche a Lukáš Plachý.

Rada hlavního města také asi vyzve ministerstvo financí k přejmenování ruzyňského letiště na Letiště Václava Havla. Rozhodnout by měla rovněž o tradičním daru pro první miminka narozená letos v Praze.

Radní by měli v úterý také potvrdit nového nájemce Divadla Komedie, kterým je sdružení Divadlo Company.cz, které v současnosti působí ve Strašnickém divadle. O novém provozovateli se rozhodlo už na začátku listopadu, oficiálně ale tehdy nebyla ukončena smlouva se současným nájemcem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

22:00 Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

Premiér Petr Fiala (ODS) byl hostem v pořadu Interview ČT24, kde vyzdvihoval svou vládu jako pevnou.…