ČSSD možná pomůže s problémy i Fico

11.03.2010 11:25

Na programovou konferenci ČSSD, která se koná tuto sobotu, přijede i slovenský premiér Robert Fico. Uvádí to deník Právo.

ČSSD možná pomůže s problémy i Fico

Do severočeských Teplic se v sobotu sjedou špičky ČSSD. Poklid lázeňského města ale kromě politiků a novinářů „naruší" i několik set hostů. Mezi nimi bude i slovenský premiér Robert Fico.

Podle tiskové mluvčí strany Kateřiny Blechové by se na konferenci mělo dostavit 450 delegátů. „Přijedou i představitelé odborových neziskových organizací a především slovenský premiér Robert Fico," sdělila Blechová. Vedení ČSSD je podle ní ale zklamáno tím, že naopak nepřijede bývalý demokratický viceprezident USA Al Gore.

Čtěte také: Ministerstvo životního prostředí je potřeba, vzkázal Slovákům Dusík

                    ČSSD vyrukuje s antikampaní. Po Česku budou jezdit modré sanitky

                    Volby budou opět referendem o zdravotníctví, hlásá ČSSD

Primátora nepozvali  

„Pro město je to obrovská reklama, protože desítky televizních štábů určitě pořídí záběry na krásy našeho města," uvedl teplický primátor Jaroslav Kubera. Jelikož však on je členem ODS, pak se ani nediví, že právě jeho socialisté nepozvali. „Kdyby mne pozvali, přivítal bych je u nás, když tak neučinili, nic se neděje," dodal k tomu Kubera.

ČSSD bude mít konferenci ve zdejším divadle. Místní policie divadlo sice bude hlídat, ovšem nějaké zvláštní akce na posílení bezpečnostního dozoru nepřipravuje.

Právo píše, že akce zasáhla do programu místního gymnázia, které mělo mít nedaleko divadla maturitní ples. Aby to studentům nebylo líto, tak jim dal hokejista a také volební lídr místní stranické buňky Jiří Šlégr peněžitý dar.

Šlégr za plácnul přes kapsu 

„Škola dostala finanční kompenzaci 100 tisíc korun. Peníze daroval Jiří Šlágr, který jako regionální patriot měl zájem na tom, aby se konference konala v Teplicích," řekl Právu šéf krajské organizace strany Petr Benda.

Jiří Paroubek si prý Teplice pro konferenci vybral záměrně. Je totiž lídrem kandidátky v Ústeckém kraji pro nadcházející volby. Navíc si Paroubek v Teplicích pronajal byt, v němž chce s rodinou pobývat několik dní v týdnu.      

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …