Sledovanost Partie na Primě nezachránil ani Kalousek

12.09.2011 10:45

Diskusní pořad Partie televize Prima zažívá po prázdninách hodně rozpačitý rozjezd. Ani jednou zatím nedosáhla jeho sledovanost hranici 200 tisíc, pod níž spadla v prvním pololetí jen výjimečně. A to se jako hosté vystřídali minule premiér Petr Nečas a naposledy ministr financí Miroslav Kalousek.

Sledovanost Partie na Primě nezachránil ani Kalousek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09)

Ani jeden z mediálně nejzajímavějších politiků ministr financí Miroslav Kalousek nepomohl diskusnímu pořadu Partie televize Prima k návratu k lepším číslům sledovanosti. Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že na pořad uplynulou neděli dívalo 198 tisíc diváků při podílu na sledovanosti 15,4 procenta.

Ve srovnání s předchozím prvním poprázdninovým dílem Partie, který navzdory účasti premiéra Petra Nečase a předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky sledovalo jen 159 tisíc diváků, jde tedy o zlepšení, ale vzhledem k zájmu, jakému se obvykle těší mediální vystoupení ministra Kalouska, jde určitě o zklamání.

Co diváci viděli:
Ministr financí na Primě: Setřel moderátora i školu marxismu-leninismu

Na předprázdninová čísla Partie zatím nenavázala

Vždyť poslední únorovou neděli sledovalo Kalouska v konfrontaci s předsedou ČMKOS Jaroslavem Zavadilem rekordních 430 tisíc diváků, tedy více než dvojnásobek proti poslednímu výsledku Partie. Její sledovanost se před letní přestávkou pohybovala ve druhém čtvrtletí nejčastěji kolem čtvrt milionu diváků a jen dvakrát těsně spadla pod hranici 200 tisíc diváků.

Otázky Václava Moravce na České televizi si drží svůj obvyklý standard. Na hlavní hosty ministra vnitra Jana Kubiceho, předsedu VV Radka Johna a stínového ministra vnitra Jeronýma Tejce bylo zvědavo 445 tisíc diváků s podílem na sledovanosti 26,4 procenta dohromady na ČT1 a ČT24, druhou část pak už jen na ČT24 250 tisíc diváků s podílem 14,1 procent.

K věci:

Žalostná Partie. Televizi Prima nepomohli ani lídři Nečas se Sobotkou 

Odborář na Primě vmetl Kalouskovi do obličeje "svinstvo". S úsměvem 

Moravec udržel v březnu standard. Naopak Partie zažila sešup  

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nechutné. Ani vidět to nemůžu. Nákup paprik kazí Čechům náladu

4:44 Nechutné. Ani vidět to nemůžu. Nákup paprik kazí Čechům náladu

Paprika, která je u nás klidně za stovku, stojí na Balkáně pakatel. Maximálně půldruhého eura. Na tr…