Budova Krajského ředitelství Lesů ČR v Teplicích je po rekonstrukci

12.01.2017 12:33

Další administrativní budovu zrekonstruovaly Lesy ČR. Tentokrát jde o sídlo Krajského ředitelství v Teplicích, Správy toků – oblast povodí Ohře a podnikové detašované pracoviště Oddělení výzkumu a projektů EU. Stavbu za 23,7 milionů korun dokončila akciová společnost AMP Chomutov loni v říjnu. Kolaudační souhlas s užíváním stavby byl vydán v prosinci.

 Budova Krajského ředitelství Lesů ČR v Teplicích je po rekonstrukci
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR - logo

„Cílem rekonstrukce, která za plného provozu probíhala v letech 2015 a 2016, bylo snížit energetickou náročnost budovy, ale i zlepšit uživatelský komfort objektu,“ řekl Zdeněk Růžek, ředitel teplického Ředitelství Lesů ČR.

Nové opláštění tvoří zelené sendvičové panely. „Nahradili jsme tak zvané Boletické panely, které obsahují azbest. Místo ploché střechy je sedlová, řešili jsme i vytápění objektu,“ pokračoval Růžek.

Novou probarvenou omítku dostal blok garáží s technickým zázemím. Významné stavební úpravy se prováděly také v interiéru.

Rekonstruovanou budovu naleznete na teplické ulici Dr. Vrbenského 2874/1. V objektu sídlí kromě Lesů ČR také 14 dalších společností, které si kanceláře pronajímají.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…