„Noc s hvězdami“ na zámku Zahrádky

02.08.2021 10:06

Už po 23. se rozezní zpěv a hudba v rámci benefičního koncertu „Noc s hvězdami“ na zámku Zahrádky u České Lípy, jehož výtěžek je věnován na obnovu této vyhořelé památky.

„Noc s hvězdami“ na zámku Zahrádky
Foto: Martin France
Popisek: „Noc s hvězdami“ na zámku Zahrádky

V loňském roce, kdy se musel koncert uskutečnit ve vnitřních prostorách místního kulturního sálu, kvůli počasí, doufají pořadatelé, že letos bude podnebí alespoň trochu normálnější a budou moci koncert uskutečnit v zámecké zahradě.

Jak prozradil pořadatel a zpěvák koncertu Martin France, letos se koncert bude konat nejenom pro tuto ohněm poničenou historickou památku, ale především po dlouhé a devastující koronavirové době na podporu české kultury, cestovního ruchu a především potkávání se spoluobčanů mezi sebou.

„Bylo by fajn vidět zase lidi pospolu, bez roušek, s úsměvem na tváři a třeba i se sklenkou vína nebo půllitrem piva“, míní zpěvák.

Koncert proběhne v sobotu 7. srpna 2021 na zámku Zahrádky od 18:00 a vstupenky bude možné zakoupit buď přes Ticketlive nebo v den konání koncertu přímo na místě.

A kdo, že se letošního ročníku zúčastní?: například ostřílená zpěvačka Marcela Březinová, herečka a zpěvačka s ďáblem v těle Yvetta Blanarovičová, malá postavou, ale velká hlasem zpěvačka Magda Malá, zpěvák a skladatel Jarek Šimek, který v současné době boduje snad na všech českých svatbách s hitem Svatební, zpěvák, člen lídr hudební skupiny Angels a syn legendárního zpěváka Karla Černocha, Marek Černoch a již zmíněný zpěvák, producent a v poslední době opět i herec v bláznivé divadelní komedii „Jsem krásná?“ Martin France ad.

Všichni účinkující se po dlouhé době těší na real setkání s diváky tváří v tvář a s oboustranným úsměvem na tvářích všech přítomných.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…