„Ztrať se!“ – Slevomat začal nabízet možnost nákupu dovolené naslepo

07.06.2014 15:03

Dovolená naslepo je netradiční způsob cestování pro dobrodruhy, kteří rádi tráví dovolenou v České republice. „Ztrať se!“ umožní vyrazit na jedinečnou dovolenou do prověřeného hotelu v konkrétním termínu. Služba je ojedinělá tím, že zákazník předem nezná místo, na kterém dovolenou stráví. Novinku představil na svých stránkách slevový portál Slevomat.

„Ztrať se!“ – Slevomat začal nabízet možnost nákupu dovolené naslepo
Foto: Slevomat
Popisek: Slevomat

Každá nabídka obsahuje informace o úrovni a typu ubytování, délce trvání i spektru služeb, které zákazníci během dovolené mohou využít. Místo je však specifikováno pouze kilometrovou vzdáleností od Prahy, Brna či jiných měst, čímž se eliminuje nutnost delšího cestování. Po zakoupení voucheru je turista – dobrodruh kontaktován pracovníky Slevomatu, kteří mu sdělí podrobné informace o místě dovolené a sám se může rozhodnout, jestli chce vědět místo ihned nebo až v den odjezdu.

„Službu jsme zavedli pro zákazníky s dobrodružnou povahou, kteří mají zrovna volný víkend a chtějí toho využít. Akce „Ztrať se!“ umožňuje zákazníkům udělat něco spontánního a nečekaného. Jako když zabodnete prst do mapy a vydáte se na cestu do neznáma. Termín si vyberete při nákupu podle toho, kdy máte volno.  Pro někoho může být problematické vybrat si ze široké nabídky pobytů konkrétní lokalitu a tímto nutnost výběru odpadá,“ říká ke službě Zdeněk Linc, marketingový manager Slevomatu. „Kvalitu ubytování a služeb garantuje Slevomat. Do této akce vybíráme pouze prověřené partnery bez negativních hodnoceni od zákazníků,“ dodává Zdeněk Linc.

„Ztrať se!“ je zcela nový způsob nákupu dovolené, který do cestování vnáší nádech tajemna a adrenalinu. Tento způsob cestování je možný díky mnoha lokalitám s prověřenou kvalitou služeb, které v rámci akce můžete navštívit. Stačí pouze termín, kdy máte volno, trocha spontánnosti a můžete se vydat vstříc nečekaným zážitkům. Tak proč to nezkusit?

Aktuální nabídky akce „Ztrať se!“ najdete například zde:

http://www.slevomat.cz/sleva/628951-ztrat-se-odpocinek-v-utajenem-hotelu-pro-dva-na-3-nebo-5-dni
http://www.slevomat.cz/sleva/628503-ztrat-se-vikend-v-tajemnem-hotelu-pro-dva

Více o Slevomat.cz

Slevomat.cz je první firmou, která na českém trhu představila koncept hromadného nakupování a současně dala svým názvem jméno zcela novému odvětví internetového podnikání. Po čtyřech letech existence je Slevomat největším českým slevovým portálem a současně nejrychleji rostoucí firmou českého internetu. Denně zaznamená přes 200 000 návštěv. O zákazníky a partnery Slevomatu pečuje přes 150 lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…