AOPK ČR: Žádejte o podporu projektů na zlepšení kvality životního prostředí

23.12.2017 17:58

Podmínkou pro podání žádosti o podporu je ukončení fyzické realizace projektu do 31. 12. 2018.

AOPK ČR: Žádejte o podporu projektů na zlepšení kvality životního prostředí
Foto: red
Popisek: Agentura ochrany přírody a krajiny ČR

Dvě mimořádné výzvy jsou zaměřené na specifický cíl  4.3, tedy na zlepšení funkčnosti krajinných prvků a struktur (výzva č. 111 ZDE) a specifický cíl 4.4, tedy zlepšení kvality prostředí v sídlech (výzva č. 112 ZDE). Podmínkou pro podání žádosti o podporu do uvedených výzev je ukončení fyzické realizace projektu do 31. 12. 2018 (s výjimkou následné péče o výsadby, která může pokračovat i v následujících letech). Příjem žádostí o podporu bude ukončen 28. 2. 2018.

Žadatele upozorňujeme rovněž na prodloužení termínu pro ukončení příjmu žádostí do výzev č. 13 ZDE a 51 ZDE, které jsou zaměřeny na opatření vyplývající z Plánů dílčích povodí. Příjem žádostí do výzvy č. 13 končí 31. 3. 2018, příjem žádostí do výzvy č. 51 končí 29. 6. 2018. Žadatelé, kteří nestihli získat veškerá potřebná stanoviska s nabytím právní moci, mají možnost podat žádost o podporu ještě v příští polovině roku.

Všechny výzvy jsou určeny pro široký okruh žadatelů, zejména podniky povodí, obce, kraje, organizační složky státu, nestátní neziskové organizace, fyzické osoby podnikající a další subjekty vyjma fyzických osob nepodnikajících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…