APF podpoří DSSS v krajských volbách

24.07.2016 10:13

Předseda Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) Tomáš Vandas se zúčastnil v Bruselu dvoudenního zasedání Výkonné rady Aliance pro mír svobodu (APF), které se uskutečnilo ve dnech 21. a 22. července.

APF podpoří DSSS v krajských volbách
Foto: DSSS
Popisek: Tomáš Vandas, předseda DSSS

Jednání byli přítomni všichni vedoucí představitelé APF, včetně prezidenta Roberta Fiore, viceprezidenta Nicka Griffina či generálního sekretáře Stefana Jacobssona. Předsedu DSSS doprovázel člen předsednictva Dělnické mládeže Hynek Rint.

Na seznamu bodů, o kterých se jednalo, byly i nadcházející podzimní krajské volby v České republice. Vedení APF vyjádřilo DSSS maximální podporu, která bude mj. znamenat zapojení zahraničních aktivistů z Anglie, Itálie či Německa do předvolební kampaně a účast vedoucích činitelů APF či evropských poslanců na předvolebních mítincích.

Jednání vedení APF se rovněž zabývalo výhledy na rok 2017, přičemž byly zmíněny i parlamentní volby v České republice.

Celoevropská národní strana APF sdružuje národně orientované subjekty z různých evropských států, například z Německa (NPD), ze Slovenska (LSNS), z Itálie (Forza Nuova), z Belgie (NATION - Národ), z Dánska (Danskernes Parti - Dánská strana), z Řecka (Zlatý Úsvit) či ze Španělska (Democracia nacional - Národní demokracie). DSSS byla za člena APF přijata v červnu 2015 a předseda Tomáš Vandas byl na zasedání v listopadu téhož roku zvolen za člena Výkonné rady. APF má rovněž čtyři evropské poslance: tři za řecký Zlatý Úsvit a jednoho za NPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…