ARTIN a INVEA-TECH se staly členy ICT Unie

21.07.2012 10:52

Členskou základnu ICT Unie, sdružení firem z oboru informačních technologií a elektronických komunikací, rozšířily společnosti ARTIN a INVEA-TECH. ICT Unie tak má nyní již 81 řádných členů.

ARTIN a INVEA-TECH se staly členy ICT Unie
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

ARTIN je česká softwarová společnost poskytující profesionální služby v oblasti vývoje softwaru, systémové integrace a konzultačních služeb. Jejími zákazníky jsou mj. telekomunikační firmy, bankovní a pojišťovací společnosti, průmyslové podniky nebo výrobci zabezpečovací techniky. (Více na www.artin.cz)

INVEA-TECH je český výrobce pokročilých síťových řešení. Společnost vyvíjí a nabízí zákazníkům kompletní sadu produktů a služeb zaměřených na bezpečnost sítí, jejich monitorování, analýzu provozu či hardwarovou akceleraci. (Vice na www.invea.cz)

„V poslední době je vidět, že řada firem má zájem o práci a asociační život v ICT Unii. To dokazuje, že firmy se chtějí podílet na ‚zušlechťování‘ ICT trhu v ČR. Konkrétně ARTIN a INVEA-TECH jsou inovativní společnosti a zaměřují se na řešení a služby s vysokou přidanou hodnotou. Domnívám se, že jde o správnou cestu pro celou Českou republiku, aby byla v mezinárodním měřítku opravdu konkurenceschopnou. I proto jsem rád, že se tyto dvě společnosti staly členy našeho sdružení,“ prohlásil prezident ICT Unie Svatoslav Novák.

„Ovlivnit směřování ICT trhu v České republice není možné z pozice jedné lokální společnosti. Proto jsme zvolili členství v silném uskupení, které reprezentuje obor našeho podnikání,“ uvedl Jan Kaštura, obchodní ředitel společnosti ARTIN.

„Cílem naši společnosti je poskytovat zákazníkům inovativní řešení s maximálním užitným přínosem. Svým vstupem do ICT Unie chceme podpořit rozvoj českého IT a ukázat, že produkty z České republiky patří mezi absolutní světovou špičku," řekl Rostislav Vocilka, CEO společnosti INVEA-TECH.

 

ICT Unie je profesní sdružení firem z oboru informačních technologií a elektronických komunikací i dalších podnikatelských a vzdělávacích subjektů, jehož cílem je zvýšit vnímání důležitosti zavádění a využívání moderních informačních technologií ve společnosti, včetně vytváření optimálních podmínek pro rozvoj veřejných sítí elektronických komunikací v České republice jako nezbytného předpokladu pro fungování informační společnosti. Ve svých aktivitách navazuje na činnost Sdružení pro informační společnost (SPIS) a Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí (APVTS). ICT Unie má více než osmdesát firemních členů, jejím prezidentem je Svatoslav Novák. Podrobnější informace viz www.ictu.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…